BIĆE DOBAR MEČ U BEOGRADU: Madar ZAPLAŠIO Zvezdu pred duel u Evroligi!
Jam Madar u duelu sa Ognjenom Jaramazom na meču u okviru 7. kola Evrolige protiv Partizana u beogradskoj "Štark areni", Foto: Starsport©

ubedljivo

BIĆE DOBAR MEČ U BEOGRADU: Madar ZAPLAŠIO Zvezdu pred duel u Evroligi!

Turski velikan nemilosrdan, Izraelac na nivou

Objavljeno: 22:02h

Košarkaši Fenerbahčea u četvrtak su izgubili od Partizana u "Štark areni" rezultatom 85:84 u okviru 7. kola Evrolige, ali su se brzo oporavili od tog poraza.

Izabranici Dimitrisa Itudisa su u okviru 7. kola Superlige Turske na svom terenu u Istanbulu deklasirali Merkezefendi rezultatom 90:64.

Fener je i ovaj meč odigrao u oslabljenom sastavu, ali je i pored toga upisao ubedljivu pobedu pred dolazak u Beograd na duel sa Crvenom zvezdom.

Na poluvremenu rezultat je bio nerešen, ali je istanbulski velikan u nastavku ubacio u veću brzinu i smoždio nedoraslog rivala.

Najefikasniji u Fenerbahčeu bio je Džonatan Motli sa 16 poena, Skoti Vilbekin dodao je 15, a po 14 su ubacili bivši košarkaš Partizana Jam Madar (osam skokova i pet asistencija) i Šehmus Hazer, dvocifren je bio i Tarik Biberović sa 11 poena.

U ekipi Merkezefendija istakao se Nejt Mejson sa 19 poena, dok je Rihards Lomaš ubacio 15. Srpski košarkaš Marko Pecarski utakmicu je završio sa dva poena i sedam skokova uz užasan šut iz igre, 1/5.

Fener je prvi sa skorom 6-1, dok je Merkezefendi 14. sa obrnutim skorom, 1-6.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.