ITUDIS SE OGLASIO PRED MEČ SA PARTIZANOM: Spemenuo Madara i Grobare!
Itudis i Obradović, Foto: Starsport©

izneo očekivanja

ITUDIS SE OGLASIO PRED MEČ SA PARTIZANOM: Spemenuo Madara i Grobare!

Grk otkrio da je Izraelac imao posebnu pripremu

Objavljeno: 13:51h

Trener Fenerbahčea Dimitris Itudis je bio raspoložen za priču sa srpskim medijima pred večerašnji okršaj sa Partizanom koji počinje od 20.30 u "Štark areni".

Grčki stručnjak se nada pravoj sportskoj atmosferi u Beogradu.

- Bolje vas našao, hvala na lepim rečima, to je bitan meč za nas i za Partizan i uvek kada se sastanu utakmica je interesantna za publiku, voleo bih da bude takva i večeras - rekao je Itudis, a prenosi "Telegraf".

Turski tim je višestruko desetkovan došao na megdan crno-belima.

- Ne znam da li je bilo dosta govora o tome, ali povrede su povrede, neće biti tu Gudurić, Kalates, Pjer i Sanli i Birsan.

Raduje se utakmici pred "Grobarima".

Dimitris Itudis
Dimitris Itudisfoto: Starsport©

- To je ono što treba košarci, svaka čast Partizanu i partizanovcima, čuo sam da je prodato 17.000 sezonskih, to je za aplauz, teško je igrati u takvom ambijentu, ali radujemo se.

Željko Obradović i Itudis su kumovi, a čuli su se pre meča, a takođe će se videti i posle meča.

- Čuli smo se, Željko je najbolji u tome što radi, tu nema diskusije, on je taj koji je sve ovo pokrenuo uz pomoć publike i rukovodstva, ponovo se namirisala košarka, ako mogu tako da se izrazim - rekao je Itudis.

Analizirao je i Partizan za ovu sezonu i istakao da su očekivanja velika i jasna, a to pokazuje i nedavno dovođenje Bruna Kabokla.

- Njihova igra je uvek na velikom nivou, imaju velike ambicije, nedavno su potpisali još jednog igrača koji je na raspolaganju, to pokazuje ambicije koje Partizan ima. Došao je do plej-ofa i imao veoma zanimljive utakmice sa Realom, koji je na kraju osvojio takmičenje.

Jam Madar u dresu Partizana
Jam Madar u dresu Partizanafoto: Starsport©

Jam Madar će prvi put zaigrati pred navijačima Partizana u kom je proveo protekle dve godine, a sada će zaigrati na suprotnoj strani, posle ne baš lepog rastanka.

- Uklopio se vrlo brzo, svi su ga prihvatili, on je takav čovek, voli košarku i saradnju sa ostalima, zna šta znači takmičenje, on je prvi koji hoće da dokaže na terenu, što se tiče publike, radili smo na psihološkom delu, ali on ima karaktera, on ima taj razvoj i imao je pomoć od Željka ovde. Ima dosta stvari da doda još u košarci, mnogo smo zadovoljni - rekao je Itudis.

Bonus video:

00:22

Jam Madar posle derbija najpre otišao do devojke i brata

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.