ŠOU NIKOLE JOKIĆA NA KONFERENCIJI! Srbin zaprepastio sve u sali svojim potezom (VIDEO)
Nikola Jokić na konferenciji za medije, Foto: Printscreen/Twitter/AltitudeTV

Neponovljiv

ŠOU NIKOLE JOKIĆA NA KONFERENCIJI! Srbin zaprepastio sve u sali svojim potezom (VIDEO)

Somborac posle istorijske utakmice odlučio da nastavi dominaciju i van parketa

Objavljeno:
Veljko Petrović

Govorilo se da je povređen, ali je Nikola Jokić odigrao još jednu istorijsku utakmicu i predvodio Denver Nagetse do pobede nad Nju Orleansom.

Centar je takođe upisao novi tripl-dabl i došao do četvrtog mesta u istoriji NBA lige po tom parametru, a nadvisio je Lebrona Džejmsa i Džejsona Kida.

Posle utakmice, Srbin je "uštedeo vreme" svima na konferenciji za medije i napravio je mali šou kada se pojavio, seo i rekao:

"Znam šta ćete da me pitate, pa da počnemo", objasnio je Somborac i odradio analizu meča, oduševio novinare i ptišao bez postavljenog pitanja.

- Džulijan je baš bio dobar danas. IMao je veliki uticaj danas na igru, doneo nam je energiju koja nam je bila potrebna da pogađamo. Imamo puno samopouzdanja sa njim na terenu. Mislim da bi samo mogao da bude malo agresivniji, zbog njega samog. On gleda da igra za druge, što hje dobro, ali mislim da bi nam pomoglo da je malo agresivniji - istakao je Jokić.

Nikola Jokić na utakmici Denver Nagetsa i Nju Orelans Pelikansa
Nikola Jokić na utakmici Denver Nagetsa i Nju Orelans Pelikansafoto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Smatra da je prvo poluvreme bilo lošije od drugog.

- Takođe, treća četvrtina nam je bila zaista neverovatna. Posebno, posle prvog poluvremena kada nismo imali energiju i kada se lopta nije kretala. Završili smo meč sa 37 asistencijama i 9 izgubljenih lopti. U provm poluvremenu nismo igrali za druge. Neću reći, sebičnu košarku, ali imali smo mnogo pokušaja za tri poena. Nismo imali fokus u prvom poluvremenu, ali smo dobili meč u drugom poluvremenu - zaključio je Jokić.

Bonus video:

00:31

NBA: Nikola Jokić ponovo najbolji u pobedi Denvera

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.