"ČUO SAM ZVIŽDUKE": Sferopulos poslao moćnu poruku posle pobede i pružio PODRŠKU igraču! (VIDEO)
Janis Sferopulos na konferenciji posle Bajerna, Foto: Espreso

ZADOVOLJAN POSLE PRVENCA

"ČUO SAM ZVIŽDUKE": Sferopulos poslao moćnu poruku posle pobede i pružio PODRŠKU igraču! (VIDEO)

Grk vidi "svetlo na kraju tunela"

Objavljeno: 21:22h

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos je izneo utiske na konferenciji za medije posle pobede nad ekipom Bajerna 74:68.

Ovo je bio jako važan trijumf za tim sa Malog Kalemegdana koji je tako prekinuo niz od četiri poraza u elitnom takmičenju.

- Jako sam srećan. Dali smo maksimum, ostavili smo srce na parketu. Momci su pokazali karakter, bili su pod pritiskom, samim tim bilo je nervoze i grešaka. Međutim, kada je bilo najvažnije odigrali smo čvrsto, jako i odlučno. Zlata vredna pobeda, ali je jasno da možemo da igramo bolje i kvalitetnije. Čestitam igračima, jako važna pobeda u rezultatskom i psihološkom smislu. Veliko hvala navijačima. Vidimo svetlo na kraju tunela i idemo ka njemu - naglasio je Janis Sferopulos, pa nastavio:

- Imali smo mnogo promašenih zicera, mnogo promašenih slobodnih bacanja, otvorenih šuteva. Sve je to posledica pritiska, nervoze i želje. Uspeli smo da usmerimo fokus na parket, iskoristili smo energiju sa tribina, pretvorili je u sinergiju, uz sjajnu odbranu stigli do preokreta i pobede.

Sferopulos je čuo zvižduke upućene Nejpiru.

- Imamo Teodosića, Jaga, Nedovića i Nejprija na bekovskim pozicijama i to je ogroman potencijal. Nejpir u ovom momentu nije u dobrom ritmu, ali je naš zadatak da ga vratimo na nivou, na koji Nejpir treba da bude. Da čuo sam zvižduke, ali je na kraju bilo i aplauza. Mislim da je odnos između tima i navijača odličan i tako treba da ostane. Jedva čekamo da se vrate Nedović i Lazić.

Zvezdu sada očekuje duel sa ekipom Budućnosti u Beogradu, a u narednoj rundi Evrolige, gostovaće Barseloni.

Bonus video:

01:27

Saša Dončić za Kurir

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.