CRVENA ZVEZDA POD IMPERATIVOM POBEDE: "Moramo da preokrenemo sezonu!"
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

vreme je...

CRVENA ZVEZDA POD IMPERATIVOM POBEDE: "Moramo da preokrenemo sezonu!"

Crveno-beli traže izlaz iz krize

Objavljeno: 18:57h

Crvena zvezda dočekuje Bajern u šestom kolu Evrolige, a utakmica je na programu od 18.30 časova u "Štark areni".

Košarkaš crveno-belih Majk Tobi očekuje težak meč, ali veruje u pobedu uprkos dva uzastopna poraza od Partizana.

- Osećam se sve komfornije u novom sistemu. Fokusiram se na stvari koje mogu da kontrolišem, na energiju, odbranu, skokove... Znam da će ostalo doći. Napadački sam bio dobar tokom čitave karijere i ne brinem, ući će šutevi. Samo da nađem kontinuitet i da imam pravi stav svakog dana- rekao je Tobi na konferenciji za medije uoči meča sa Bajernom.

Crvena zvezda je u prošlom kolu Evrolige poražena od Partizana 88:86.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport©

- Većim delom prvog derbija smo igrali veoma dobro. Nismo dobro počeli, ali mnogima je bio prvi derbi, bilo je možda malo i nervoze i to je normalno, a onda smo 30 minuta igrali dobro, ne toliko i u poslednjih pet. Ima stvari koje treba da analiziramo, verujem da nam nedostaje konzistentnosti, da vežemo što više dobrih minuta. Biće teških trenutaka na utakmicama, ali moramo da pronađemo način da ne budu toliko negativni- dodao je Tobi i nastavio:

- Da nađemo ritam u napadu, odigramo bolje odbranu, ali ne i da žrtvujemo svoju igru samo zato što je nezgodan trenutak. Nadam se da ćemo se vratiti na pravi put. Moramo da igramo kao tim i da preokrenemo sezonu. Težak je momenat, želimo da se vratimo na pobedničke staze. Da odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima, to je ono što nam treba.

Duel Avramovića i Tobija
Duel Avramovića i Tobijafoto: Starsport©

Slovenački reprezentativac je istakao da "crveno-bele" protiv Bajerna čeka težak zadatak.

- Skokovi će biti veoma bitni na meču sa Bajernom. Tu su jaki, imaju veliki broj talentovanih igrača i moramo da ih sprečimo da uđu u ritam. Ibaka radi sjajan posao, ima 7,5 skokova po meču. Ako im limitiramo ofanzivne skokove, od kojih im dosta zavisi u napadu, imaćemo više prilika da dođemo do trijumfa- istakao je Tobi.

Bonus video:

00:26

Delije ne prestaju sa pesmom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.