"DOBRODOŠAO U EVROLIGU" - Partizan obezbedio moćno pojačanje?! (FOTO)
Bruno Kaboklo, Foto: BAY ISMOYO / AFP / Profimedia

bomba

"DOBRODOŠAO U EVROLIGU" - Partizan obezbedio moćno pojačanje?! (FOTO)

Agent košarkaša na Instagramu je podelio storije kojima je potvrdio transfer

Objavljeno: 13:12h

Košarkaški klub Partizan dugo pokušava da dovede još jedno pojačanje sa NBA iskustvom a po svemu sudeći je to konačno uspeo.

Od ponedeljka se ponovo šuška da je Bruno Kaboklo (28) ipak dogovorio dolazak u Partizan, a sada su ove tvrdnje dobile na snazi.

Denijel Hazan, agent brazilskog košarkaša, na Instagramu je podelio storije koji idu u prilog ovoj tvrdnji. Osim ako Hazan samo ne ismeva navode medija...

Naiem, u prvom storiju je agent Kabokla čestitao svom klijentu dolazak u Evroligu, ispod objave da pregovara sa Partizanom.

Bruno Kaboklo, Danijel Hazan
foto: Instagram/@hazansportsmgmt

A u drugoj je Hazan zagonetnim emotikonom reagovao ispod tvrdnje "Sportanda" da je Kaboklo napustio Veneciju i da će potpisati dvogodišnji ugovor sa crno-belima.

Bruno Kaboklo, Danijel Hazan
foto: Instagram/@hazansportsmgmt

Kaboklo je krajem leta potpisao za italijansku Veneciju pa se predomislio i pokušao da izdejstvuje povratak u NBA gde je proveo sedam sezona i odigrao ukupno 107 utakmica ili neki jači klub.

Navodno je prvobitni agent Kabokla, Igor Krespo, ponudio Brazilca crno-belima pre nego što je on potpisao za Veneciju. Partizan nije bio zainteresovan.

U međuvremenu, Kaboklo je promenio agenta, odnosno angažovao je agenciju Hazan sport (vlasnik Denijel Hazan) koja je opet, između ostalih, pozvala i Partizan.

Stigao im je identičan odgovor uz napomenu da ne žele da ulaze u bilo kakvu diskusiju jer je igrač vezan ugovorom sa Venecijom.

Bruno Kaboklo je potom uzeo učešća na američkoj turneji sa izraelskim Makabijem iz Ranane gde je pokušao da se nametne nekom NBA-ligašu.

Pre nekoliko dana dobio je "čiste papire," usledili su ragovori sa Partizanom i brz dogovor.

Bonus video:

03:28

Avramović posle pobede Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.