BOGDAN U SENCI MAREJA, JOVIĆ DOBAR, RAJAKOVIĆ IZGUBIO OD AUTSAJDERA: Pokuševski bez poena, Micić bez minuta (VIDEO)
Bogdan Bogdanović, Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

NBA

BOGDAN U SENCI MAREJA, JOVIĆ DOBAR, RAJAKOVIĆ IZGUBIO OD AUTSAJDERA: Pokuševski bez poena, Micić bez minuta (VIDEO)

Sinoć su igrali timovi svih ostalih predstavnika Srbije u NBA sem Filipa Petruševa i Bobana Marjanovića

Objavljeno:
Nedeljko Đukić

Sem Nikole Jokića koji je sa Denverom ostvario četvrtu pobedu u isto toliko utakmica nove sezone, sinoć su igrali timovi i svih ostalih predstavnika Srbije u NBA ligi sem Filipa Petruševa i Bobana Marjanovića.

Bogdan Bogdanović je imao osam poena (3/10 iz igre), četiri asistencije i po jedan skok, ukradenu i izgubljenu loptu za 20 minuta na parketu u pobedi Atlante nad Minesotom 127:113.

Dežontej Marej je dominirao sa 41 poenom za Hokse a Trej Jang je dodao 24. Kod Timbervulvsa je najbolji bio Entoni Edvards sa 31 poenom.

Nikola Jović je dobio sedam i po minuta na terenu u porazu Majamija u Milvokiju - 114:122. Reprezentativac Srbije je postigao pet poena (1/2 iz igre), imao 4 skoka i dve izgubljene lopte.

Tajler Hiro se razgoropadio sa 35 poena, ali ni to nije vredelo Hitu protiv Baksa koje je vodio udarni duo Janis Antetokumpo (33 poena) i Demijan Lilard (25).

Aleksej Pokuševski je za manje od dva minuta u igri stigao samo da promaši dve trojke i izgubi jednu loptu, a Vasilije Micić nije ni igrao u trijumfu Oklahoma Sitija nad Detroitom 124:112.

Šej Gildžus-Alegzender je predvodio Tander sa 32 poena i devet skokova.

Darko Rajaković je posle startne pobede doživeo treći uzastopni poraz sa Torontom i to od nejakog Portlanda na svom terenu - 91:99.

Srpski stručnjak je najavio borbu za plej-of sa Reptorsima, ali moraće da pružaju mnogo bolje partije da bi ostvarili taj rezultat.

Bonus video:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.