OBRADOVIĆ BURNO REAGOVAO NA OVO PITANJE: "Nemam pojma, zamislite da se bavim još time... Sačuvaj me, Bože!"
Željko Obradović, Foto: Starsport

ma daj

OBRADOVIĆ BURNO REAGOVAO NA OVO PITANJE: "Nemam pojma, zamislite da se bavim još time... Sačuvaj me, Bože!"

Shvatate šta znači igrati dva derbija u četiri dana? - upitao je Željko Obradović

Objavljeno:

Željko Obradović je na konferenciji za medije posle trijumfa svog Partizana nad Crvenom zvezdom naširoko odgovarao na brojna pitanja, ali ga je jedno iznenadilo.

Jednog novinara je zanimao Žocov komentar na izjavu direktora ABA lige Milije Vojinovića da je razgovarao sa ljudima iz Dubaija o uvođenju kluba iz ovog grada u regionalno takmičenje.

Podsetimo, ranije je španski Ensestando preneo da će Ujedinjeni Arapski Emirati, odnosno Dubai, uzeti učešća i u Evroligi, sa KK Parizom.

- Moje mišljenje je da nazovete direktora ABA lige i sve koji su vam pričali, pošto nemam pojma o čemu se radi. Zamislite da se bavim još time da li će Dubai da igra. Izvinite što ovako komentarišem, ali ovo je najiskrenije. Sačuvaj me Bože, ali najiskrenije, ja nemam te informacije. Prvi put čujem - rekao je trener Partizana pa pokušao da mirnije objasni:

- Stvarno se izvinjavam što sam ovako komentarisao. Isključivo sam fokusiran na svoj tim. Na prošloj konferenciji bilo je pitanje o novom igraču. Nemam vremena! Shvatate šta znači igrati dva derbija u četiri dana? A posle toga Baskonija, pa Split, treba da se bavimo organizacijom puta... Stvarno se izvinjavam što sam odgovorio kako sam odgovorio - rekao je Željko Obradović.

Bonus video:

02:38

Hanga posle poraza od Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.