MILJENIK GROBARA IZAZVAO HAOS U BEOGRADU: Navijači ga opkolili, tražili su samo jedno, odmah je pokazao klasu VIDEO
Aleksa je svojim postupcima pokazao veličinu, Foto: Starsport©

bravo

MILJENIK GROBARA IZAZVAO HAOS U BEOGRADU: Navijači ga opkolili, tražili su samo jedno, odmah je pokazao klasu VIDEO

Zbog ovoga je toliko omiljen

Objavljeno:

Ime Aleksa Avramović postaje sve poznatije u domaćoj sportskoj sceni, a ne samo zbog svojih košarkaških veština već i zbog svog izuzetnog angažmana i posvećenosti igri. Postao je istinski miljenik navijača Partizana i inspiracija mladim košarkaškim nadama koje tek zakoračuju u svet ovog sporta.

Njegova posvećenost svojim fanovima je očigledna, budući da je uvek voljan da izađe u susret svakom detetu koje želi da se fotografiše sa njim. Ovo ponašanje nije iznenađenje s obzirom na to da je postao pravi uzor za mnoge buduće košarkaše.

Nedavno je Aleksa primećen u centru Beograda, gde je privukao ogromnu pažnju prolaznika. Njegova dostupnost i spremnost da ispuni želje svojih "fanova" su na visokom nivou.

Bez obzira na interesovanje i gužvu, zastao je i srdačno se pozdravio sa svakim ko mu je prišao, ostavljajući trajne uspomene i osmehe na licima svojih obožavalaca.

Ovaj trenutak susreta Aleksa Avramovića sa svojim pristalicama možete videti u priloženom video snimku, koji svedoči o njegovoj skromnosti i bliskosti sa svojom publikom.

00:08

Aleksa Avramović u centru Beograda

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.