"PRVI SIGNAL DA NISMO JOŠ DOBRI!" Ivanović iskren posle poraza od Žalgirisa (FOTO)
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

konferencija za medije

"PRVI SIGNAL DA NISMO JOŠ DOBRI!" Ivanović iskren posle poraza od Žalgirisa (FOTO)

Mi smo mlako krenuli i završili gotovo isto kao što smo počeli meč, rekao je trener Crvene zvezde

Objavljeno:
Veljko Petrović

Duško Ivanović, trener Crvene zvezde izneo je utiske posle poraza od Žalgirisa u drugom kolu Evrolige, a sada je govorio na konferenciji za medije.

- Čestitke Žalgirisu. Otvorili su i zatvorili utakmicu sa velikim intenzitetom, odigrali dobro. Mi smo mlako krenuli i završili gotovo isto kao što smo počeli meč. Imali smo problema sa čuvanje Ulanovasa na niskom postu, često je bila potrebna pomoć, što su oni koristili i zahvaljujući odličnom protoku došli do dobrih pozicija za šut, pogodili nekoliko trojki i preokrenuli - rekao je Ivanović.

Duško Ivanović
Duško Ivanovićfoto: Starsport©

Šta je Žalgiris promenio u poslednjoj deonici, koju je rešio 29:18 u svoju korist, iako je izgubio tri prethodne četvrtine?

- Nisu ništa promenili. Igrali su kao u Bolonji, kao što obično i igraju. Igrali su sa niskom petorkom u poslednjoj četvrtini, preuzimali u odbrani. Imali smo problema da dolazimo do pozicija za lake poene iz reketa, a Ulanovas je napravio razliku - istakao je Ivanović.

Naravno, litvanske novinare je zanimao Rokas Gedraitis.

- Duga je sezona. Znam dobro Rokasa, odličan je profesionalac, igrao dobro na oba kraja terena. Želeo sam da dođe u Crvenu zvezdu jer ga dobro poznajem, dopada mi se i znam šta tačno može da nam da u svakom trenutku. Ipak, moramo da napredujemo. Kako on, tako i čitav tim. Dobili smo uvodne utakmice, ali ovo je prvi signal da nismo još dobri - zaključio je Ivanović.

Bonus video:

00:12

Atmosfera u Areni uoči meča

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.