"TO JE NAJVAŽNIJE": Oglasio se Obradović pred novi izazov u ABA ligi, jedna stvar je ključna!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

jasan!

"TO JE NAJVAŽNIJE": Oglasio se Obradović pred novi izazov u ABA ligi, jedna stvar je ključna!

Iskusni stručnjak najavio subotnji duel

Objavljeno: 13:09h

Košarkaši Partizana pobedili su u gostima ekipu Asvela u Evroligi, a već sutra od 21.00 u Beogradskoj areni ih očekuje novi meč kada će u okviru trećeg kola ABA lige dočekati Cibonu.

Trener crno-belih Željko Obradović rekao je da njegova ekipa mora pokaže maksimalnu ozbiljnost i poštovanje protivnika.

- Moramo da priđemo meču uz maksimalnu ozbiljnost i poštovanje protivnika. Danas će jedna grupa igrača nakon puta trenirati, ostalo je da se pripremimo za subotnji meč, vidimo u kakvom su stanju pojedini igrači i kako će to da izgleda u subotu veče - rekao je Obradović.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport©

- Protiv Asvela su igrali svi, to je najvažnije jer duel protiv Cibone sledi 48 sati nakon toga, potom ide duplo kolo Evrolige, treba rasporediti energiju, mnogo je utakmica ispred nas i moramo da vodimo računa - rekao je Obradović.

Centar Partizana Alen Smailagić je rekao da će njegova ekipa dati sve od sebe da se oporavi i što bolje spremi za duel protiv Cibone.

- Sigurno neće nimalo biti laka utakmica. Iako ne treba bežati od uloge favorita, svesni smo da samo uz maksimalan pristup zadacima koje nam trener postavi, možemo da odigramo dobro i dođemo do pobede - rekao je Smailagić.

Košarkaši Partizana su novu sezonu u regionalnom takmičenju počeli sa dve pobede, dok je hrvatski tim upisao dva poraza.

Bonus video:

03:25

Željko Obradović medija dej

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.