ŽELJKO OBRADOVIĆ NIKAD ISKRENIJI: Nisam ovo očekivao...
Željko Obradović, Foto: Starsport©

konačno zadovoljan

ŽELJKO OBRADOVIĆ NIKAD ISKRENIJI: Nisam ovo očekivao...

Iskusni stručnjak analizirao meč sa Asvelom

Objavljeno: 23:20h

Trener Partizana Željko Obradović je istakao kako nije očekivao ovako ubedljivu pobedu posle poraza od Makabija u Tel Avivu.

Crno-beli su u drugom kolu Evrolige kao gosti savladali Asvel 88:62 i tako upisali prvi trijumf u elitnom takmičenju ove sezone.

- Počeli smo Evroligu pre sedam dana na veoma loš način. Razgovarali smo sa igračima, pokušali smo da pronađemo drugi način i da razumemo kako treba da igramo Evroligu ako želite da dobijete. Danas smo krenuli sa agresivnom odbranom večeras, dali su nam dosta šansi da trčimo. Igrali smo pametno u napadu sa kvalitetom koji imamo kao tim. Bilo je momenata kada smo pali, ali igrali smo utakmicu protiv dobrog tima. Mislim da je Asvel bolji nego prošle sezone i želim im sve najbolje u sledećim mečevima - rekao je Obradović.

On je potom čestitao svom timu i istakao da nije očekivao ovako lak meč.

- Čestitam mojim momcima na pobedi, bila je lepa atmosfera i želim da se zahvalim svim našim ljudima koji su došli da podrže Partizan večeras, to je za nas jako važno. Nismo očekivali ovako lak meč. Mislili smo da će biti drugačije. Pričali o svemu, pogotovo posle meča Asvela i Zvezde. Ovo je opasno po nas, jer na ovakvim utakmicama ekipe ne moraju da igraju čvrsto u Evroligi - poručio je Obradović.

Košarkaši Partizana će u narednom kolu, u utorak, odigrati prvi meč pred svojim navijačima pošto će ugostiti Barselonu, dok će Asvel gostovati Efesu.

Bonus video:

00:16

Partizan na zagrevanju

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.