"MNOGO NEGATIVNIH I LOŠIH STVARI": Obradović ZAGRMEO pred meč sa Asvelom!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

nije mu svejedno

"MNOGO NEGATIVNIH I LOŠIH STVARI": Obradović ZAGRMEO pred meč sa Asvelom!

Iskusni stručnjak traži reakciju od svojih igrača

Objavljeno: 17:45h

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da na meču protiv Asvela očekuje reakciju svoje ekipe posle poraza od Makabija.

- Druga utakmica na strani u Evroligi, očekujemo rekaciju i da igramo agresivnije i odbrambeno i napadački. Mnogo je bilo negativnih i loših stvari, reagovali smo treningom, igramo protiv tima koji, iako su izgubili, neuporedivo jači nego prošle godine - rekao je Obradović, a preneo klub.

Partizan u četvrtak gostuje Asvelu u meču drugog kola Evrolige, dok je u prvom u Tel Avivu poražen od Makabija.

- Sigurno i oni očekuju reakciju posle poraza u Evroligi, tako da... Moramo da budemo apsolutno koncentrisani i da promenimo način kako smo igrali protiv Makabija - dodao je Obradović.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport©

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović izjavio je da je Asvel "dobar tim" ali da crno-beli posle "podignutog inteziteta treninga izgledaju mnogo bolje".

- Nadam se da će sve zavisiti od nas i da ćemo imati potrebnu koncentraciju, kao i agresivnost u oba pravca. Prošle godine je u Vilerbanu bila dobra utakmica. Mi smo se i tada uigravali, kao i sada. Uz dobar pristup, mislim da ćemo imati velike šanse da pobedimo - rekao je Avramović.

Bonus video:

00:16

Partizan na zagrevanju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.