NOVI SJAJAN GEST PARTIZANA: Aleksa Avramović oduševio mlade navijače! (VIDEO)
Aleksa Avramović, Foto: Starsport

LEPA AKCIJA

NOVI SJAJAN GEST PARTIZANA: Aleksa Avramović oduševio mlade navijače! (VIDEO)

Partizan novu sezonu Evrolige započinje protiv Makabija

Objavljeno: 14:36h

Košarkaški entuzijazam može dovesti do neobičnih, ali inspirativnih priča. Košarkaški klub Partizan iz Beograda nedavno je postao deo jedne takve nezaboravne priče kada su dva dečaka pronašla neobičan način da obezbede sezonske ulaznice za svoj omiljeni tim.

Partizan počinje novu sezonu utakmicom protiv Mornara, a ambicije crno-belih su bile jasne - odbrana titule u ABA ligi i napredak u Evroligi, gde su se prethodne sezone plasirali u TOP 8. Zbog tih ambicija, interesovanje za sezonske ulaznice bilo je ogromno, a navijači su bili spremni na sve kako bi ih stekli.

Dva mala dečaka su došla na neverovatnu ideju kako da sakupljaju novac za sezonske ulaznice. Odlučili su da iskoriste svoju upornost tako što će prati šoferšajbne na ulicama Novog Beograda kako bi sakupili novac potreban za ulaznice.

Ova neobična priča brzo se proširila Beogradom, a čelnici KK Partizan su čuli za hrabre napore ova dva mladića. Odlučili su da im prirede nezaboravan susret i iznenađenje koje će pamtiti celog života.

U video snimku koji je KK Partizan objavio na svom Instagram profilu, možemo videti trenutak kada je košarkaš Aleksa Avramović iz tima Partizana susreo se sa dečacima. Njihovi osmesi i oči puni oduševljenja govore sve - sreća je bila neizmerna. Avramović im je lično poklonio sezonske ulaznice uz srdačnu poruku: "Vidimo se u hali."

Ovaj jednostavan gest ljubaznosti i podrške mladim navijačima brzo je postao viralan i priča je oduševila javnost. Ona nas podseća na to koliko je sportska zajednica važna, a kako entuzijazam i vera u svoj tim mogu dovesti do nečega posebnog. Sigurni smo da će ova dva dečaka pamtiti ovaj trenutak za ceo život, a njihova priča služi kao podstrek za sve nas da sledimo svoje strasti i sanjarimo velike snove.

- Dečaci koji su prikupljali novac za sezonske karte tako što su prali šoferšajbne na ulicama Novog Beograda, dobili su mali poklon od KK Partizan! Partizan je porodica! - stoji u opisu ovog snimka.

Bonus video:

00:35

Novak i srpski teniseri imaju veliku podršku u Valensiji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.