ZEK LEDEJ OTKRIO KAKO GA JE ŽELJKO OBRADOVIĆ IZNENADIO: "To nikad nisam čuo od njega!"
Zek Ledej i Željko Obradović, Foto: Starsport©

nije očekivao

ZEK LEDEJ OTKRIO KAKO GA JE ŽELJKO OBRADOVIĆ IZNENADIO: "To nikad nisam čuo od njega!"

Kada mi je to rečeno, dobro sam promislio i tako sam i odlučio - izjavio je Zek Ledej

Objavljeno:

Zek Ledej će i u sezoni 2023/24. biti jedna od glavnih uzdanica KK Partizan.

Amerikanac je otkrio kako je odlučio da ostane u klubu i pored brojnih drugih opcija. Očekivano, presudio je razgovor sa Željkom Obradovićem koji ga je ubedio da će napasti fajnal-for Evrolige.

- To je nešto što nikad nisam čuo od njega, mislim, uvek smo se borili, maltene smo stigli do fajnal-fora prošle godine, ali nikad nisam čuo da govori da je to ambicija i da će se za to tim boriti. Poverovao sam u to, poverovao sam u reči kluba, moja ambicija je takođe da dođemo do fajnal-fora, da dobijemo što više utakmica, da budemo među četiri najbolja. Kada mi je to rečeno, da je to ambicija, dobro sam promislio i tako sam i odlučio - izjavio je Ledej za Sportklub.

Amicije obe strane su se poklopile i Ledeju nije bilo teško da prelomi tada.

- Meni lično, svaki tim u kom sam bio za cilj je imao da idemo do fajnal-fora. Uvek imamo priliku, čak i na početku sezone sam mislio da imamo šansu sa timom kakav smo imali tada. To je uvek moj lični cilj. Cilj je da dobijemo što više mečeva. Kada mi je trener to rekao i kada sam uzeo u obzir da on ima najviše osvojenih Evroliga... Moraš i to da uključiš u razmatranje. Njegovu reč moraš da razmotriš - rekao je Zek Ledej.

O onome što je Partizan postigao kaže da je plod teškog i napornog rada i ništa drugo sem toga ne stoji iza uspeha.

- Ne bih rekao da je magija, pre bih rekao da smo naplatili svoj rad, on je bio stvaran, igrali smo čvrsto. Klub je izgrađen na toj čvrstini i želji da se pobedi. To nam i navijači daju kada dođu na utakmice. Samo smo igrali jako, dali smo svoje srce i hteli smo te pobede - zaključio je Ledej.

Bonus video:

00:26

Medija dej Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.