ATAMAN ZAPRETIO CRVENO-BELIMA: "Pamtiće zauvek onu TROJKU MICIĆA, treba da se zabrine što sam ja trener protivnika"
Ergin Ataman, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

provocira

ATAMAN ZAPRETIO CRVENO-BELIMA: "Pamtiće zauvek onu TROJKU MICIĆA, treba da se zabrine što sam ja trener protivnika"

Da sam na njegovom mestu, bio bih nervozan - rekao je Ergin Ataman

Objavljeno:

Nova sezona Evrolige se bliži a već u 1. kolu donosi veliki derbi Grčke kada Panatinaikos ugosti Olimpijakos u petak 6. februara.

Poslednji takmičarski meč oba kluba bio je upravo međusobni okršaj, ali je prekinut zbog divljanja navijača "Zelenih" nezadovoljnih domincaijom crveno-belih pa je registrovan službenim rezultatom 0:20. U međuvremenu, PAO se silno pojačao i sada je i već ga mnogi ide kao jednog od favorita za osvajanje Evrolige - mada znamo da je na fajnal-foru sve moguće.

To je najbolje na svojoj koži u dva poslednja izdanja osetio Olimpijakos koji je kao favorit gubio od Anadolu Efesa i Real Madrida, a novi trener Panatinaikosa "pecnuo" je kolegu uoči velikog derbija Atine.

Ergin Ataman je dobio pitanje novinara o svom odnosu sa trenerom Olimpijakosa Jorgosom Barcokasom i brzo je podsetio na svoj trijumf dok je vodio Efes.

Jorgos Barcokas
foto: EPA/TOMS KALNINS

- On je jako dobar trener, jako ga poštujem, dobar mi je prijatelj. Verujem da će zauvek pamtiti kako je poražen od Efesa u polufinalu 2022, kada je Vasilije Micić pogodio onu trojku, a na sličan način je izgubio i prošlosezonsko finale od Reala. Da sam na njegovom mestu, bio bih nervozan da imam sebe za trenera protivničkog kluba. Barcokas treba da se zabrine - istakao je Turčin.

Bonus video:

00:26

Medija dej Partizana

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.