ATAMAN BAŠ NE BIRA REČI: Ja bih se na njegovom mestu zabrinuo...
Ataman i Obradović, Foto: Starsport

počelo je

ATAMAN BAŠ NE BIRA REČI: Ja bih se na njegovom mestu zabrinuo...

Turčin podgrejava atmosferu pred start sezone u Evroligi

Objavljeno: 18:01h

Trener Panatinaikosa Ergin Ataman je svestan pritiska pred start sezone, ali je bez imalo imalo ustručavanja imao poruku za najvećeg rivala.

Temperamentni stručnjak je "zakuvao" atmosferu u Grčkoj...

- Da li mogu više od onoga što je PAO već napravio? Ne. Panatinaikos je uzeo šest evropskih titula, sa sjajnim trenerima i igračima. Posle previše godina odsustva sa F4 turnira i prošlogodišnjeg 17. mesta u Evroligi, veliki je izazov za sve da vratimo Panatinaikos na najveću scenu. To svi zaslužuju - istakao je Ataman za Jurohups.

Dodaje da se nada da će ekipa biti 100 odsto spremna da ispuni sve ciljeve.

Ergin Ataman
Ergin Atamanfoto: Starsport©

- Niko neće da sedi i čeka nas da pokažemo nešto za godinu ili dve, pre svega ja. Ovaj tim smo pravili da rezultat napravimo odmah. Da, imamo dosta novih igrača, ali završili smo pripreme, igrali utakmice u predsezoni i imamo još nekoliko dana do početka Evrolige.

Imao je direktnu poruku za kolegu Jorgosa Barcokasa koji sedi na klupi Olimpijakosa.

- On je jako dobar trener, jako ga poštuje, dobar mi je prijatelj. Verujem da će zauvek pamtiti kako je poražen od Efesa u polufinalu 2022, kada je Vasilije Micić pogodio onu trojku, a na sličan način je izgubio i prošlosezonsko finale od Reala. Da sam na njegovom mestu, bio bih nervozan da imam sebe za trenera protivničkog kluba. Barcokas treba da se zabrine - zaključio je turski stručnjak.

Bonus video:

00:17

Ataman pravi haos

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.