NBA ŠAMPION SE KAJE ZBOG BAHAĆENJA: "Radije ćemo baciti 60.000 dolara na STRIPTIZ nego da nahranimo 2.500 ljudi!"
Džej-Ar Smit, Foto: Printscren

osvestio se

NBA ŠAMPION SE KAJE ZBOG BAHAĆENJA: "Radije ćemo baciti 60.000 dolara na STRIPTIZ nego da nahranimo 2.500 ljudi!"

Bila mi je potrebna ova dizajnerska jakna, one farmerke, ova torba... Koga sam pokušavao da zadivim? - kaje se Smit

Objavljeno:

NBA zvezde zarađuju ogroman novac, ali ga uglavnom nemilice troše. Nije mali broj onih koji su i pored milionskih ugoovra završavali na ulici zbog rasipničkog stila života, rođaka-parazita i promašenih investicija.

Džej-Ar Smit se nije toliko srozao, ali i te kako žali za velikim sumama proćerdanog novca. On je dvostruki NBA šampion, sa Klivlendom 2016. i LA Lejkersima 2020. godine, i tokom karijere je zaradio preko 90 miliona dolara.

- Radije ćemo baciti 60.000 dolara na striptiz nego nego da nahranimo 2.500 ljudi u kvartu - izjavio je Smit u jednom podkestu i dodao:

- Novcem kojim sam plaćao kazne zbog kašnjenja na autobus mogao sam da nahranim celu svoju zajednicu. Mislio sam samo na sebe. Bila mi je potrebna ova dizajnerska jakna, one farmerke, ova torba... Koga sam pokušavao da zadivim? - kaje se Smit, koji je prosečno ubacivao 12.4 poena.

- Nisam bio srećan. Mnogi su se ugledali na mene, mislili kako je nešto kul. A zapravo je to bilo sra**e - izjavio je Smit.

Smit (38) je pre uspeha sa Kavalirsima i Lejkersima igrao još za Nju Orleans Hornets, Denver Nagets, kineski Žejiang Golden Buls i Njujork Niks.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.