SRPSKI REPREZENTATIVAC PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU: "Za mene je vrlo važno što sam došao ovde!" (VIDEO)
Košarkaška reprezentacija Srbije, Foto: Starsport©

OPTIMISTA

SRPSKI REPREZENTATIVAC PREDSTAVLJEN U NOVOM KLUBU: "Za mene je vrlo važno što sam došao ovde!" (VIDEO)

Tokom predstavljanja izneo je mnogo lepih reči za tim u koji stiže kao veliko pojačanje

Objavljeno: 17:26h

Stefan Jović u sredu je zvanično predstavljen u Valensiji kao novi igrač tog kluba.

Jović je bio prva opcija španskog evroligaša posle teže povrede Hermansona, pa će nekadašnji igrač Zvezde, uz Džonsa, kreirati akcije Valensije.

Na predstavljanju, izneo je mnogo lepih reči za novi klub. Nije želeo previše da priča, jer, kako je rekao, pričaće na terenu.

- Srećan sam što sam ovde, u ovom klubu, znam ga dobro, i klub, i grad, navijače. Za mene je vrlo važno što sam došao ovde, jer svaki put kada sam igrao protiv Valensije imao sam osećaj da igram protiv velikog kluba - poručio je Jović dodavši da je prelazak u Valensiju za njega "podizanje letvice u karijeri", jer je konstantno težio da igra na najvišem niovu.

Jović je minulu sezonu igrao za Saragosu, trebalo je i naredne da bude deo tog tima međutim na Mundobasketu je odigrao toliko dobro da je bilo samo pitanje vremena kada će uslediti novi, bolji angažman.

Ovo je ujedno i njegov porvatak evroligaškoj košarci.

- Osećam se spremno, ovo je nešto čemu sam težio, da igram na najvišem nivou ponovo. U odličnom sam fizičkom stanju. Nisam igrao Evroligu dugo godina, ali sam na Svetskom prvenstvu pokazao sebi da sam spreman da igram na najvišem nivou. Znam da postoje neki koji su sumnjali u mene, ali ja takve sumnje nemam. Ključ je dobar rad i adaptacija na tim.

BONUS VIDEO:

01:03

Navijači Srbije se spremaju za utakmicu u Manili

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.