NESREĆA NE IDE SAMA! Ispali su u polufinalu ABA lige, a  sada imaju jedan MNOGO VEĆI problem! (FOTO)
Foto: ABA liga

LOŠE

NESREĆA NE IDE SAMA! Ispali su u polufinalu ABA lige, a sada imaju jedan MNOGO VEĆI problem! (FOTO)

"U pitanju su zdravstveni problemi, moram da se operišem naredne sedmice, a imaću još jednu operaciju u naredna dva meseca. Nažalost, moram da idem, ali nadam se da će ekipa uspešno da završi sezonu", istakao je tužni stručnjak
Objavljeno: 19:20h

Iskusni strateg Ilijas Zuros napustio je klupu podgoričke Budućnosti, a da li će se na nju vratiti početkom priprema za narednu sezonu pokazaće dani pred nama.

Nekadašnji selektor Grčke morao je da ode iz Budućnosti zbog zdravstvenih problema i operacije kuka, a “đetiće” će u borbi za nacionalnu šampionsku titulu predvoditi Zurosov pomoćnik Igor Đaleltić.

Dirljiva poruka Bartre: Bol, panika, neizvesnost... To su bili najdužih i najtežih 15 minuta u mom životu! (FOTO)

- Pre svega, zahvalio bih svima, predsedniku kluba, upravnom odboru, ljudima koji su bili sa mnom u timu, igračima. Zahvalnost i novinarima, jer kao što znate, rekao sam prvog dana da smo svi jedan tim. Predstavljamo veliki klub i moramo da ostanemo zajedno. Proveo sam zaista divno vreme i uživao sam u radu u velikom klubu kakav je Budućnost. Verujem da smo imali dobra izdanja, posebno u završnici – rekao je Zuros u zvaničnoj izjavi medijima, uz izvinjenje, „jer je ovo prvi put u mojoj karijeri da napustim klub na ovaj način“.

foto: Fonet

- Nažalost, vrlo je teško startovati sa radom usred sezone i sada sav pritisak pada na kolegu Đaletića, koji je veoma dobar i moraće da završi sezonu. U pitanju su zdravstveni problemi, moram da se operišem naredne sedmice, a imaću još jednu operaciju u naredna dva meseca. Nažalost, moram da idem, ali nadam se da će ekipa uspešno da završi sezonu. Ekipa ima dobru budućnost i nadam se da ću se vratiti i nastaviti ovaj posao naredne sezone – rekao je Ilijas Zuros, dodavši da su pregovori o nastavku saradnje sa predsednikom Draganom Bokanom već počeli.

MA, ON JE, BRE, ZVEZDAŠ! Grobari će popadati sa stolica zbog novih reči Predraga Danilovića! (VIDEO)

- Nadam se da će, posle operacija naravno, sve biti okončano korektno i vratiću se da nastavimo dobar posao koji smo počeli.

BONUS VIDEO: Bakljada navijača Partizana povodom obeležavanja 25 godina od osvajanja Kupa evropskih šampiona

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.