ZVEZDIN BRAZILAC ODUŠEVIO IZJAVOM: "Ovo je san, igranje sa Teodosićem je važnije od novca!"
Jago Mateus, Foto: EPA/James Ross

poštovanje

ZVEZDIN BRAZILAC ODUŠEVIO IZJAVOM: "Ovo je san, igranje sa Teodosićem je važnije od novca!"

Zvezda je u finalu pripremnog turnira poražena od minhenskog Bajerna

Objavljeno:

Novo pojačanje Crvene zvezde Jago Mateus debitovao je za crveno bele na pripremnom turniru u Minhenu.

Tim koji predvodi Duško Ivanović u prvom meču protiv Albe slavio je ubedljivo rezultatom 74:56, dok je u finalnom meču protiv Bajerna poražen nakon neizvesne završnice rezultatom 84:82.

Brazilac koji je oduševio partijama na Svetskom prvenstvu je postigao šest poena u meču sa Albom, dok je protiv Bajerna sakupio pet poena i šest asistencija.

- Za mene je ovo san, ovo je ludo. Igrao sam u Nemačkoj, sada ću igrati u najvećoj dvorani u Evroligi. Što se mene tiče, ja sam jako srećan što sam ovde, što mogu da sarađujem sa ovim igračima, trenerima i svima ovde - rekao je Jago za Meridian sport.

Osvrnuo se brazislki reprezentativac i na poraz od bavarske ekipe. - Ovo su novi igrači, nova sezona, mislim da će nam trebati više treninga, više vremena zajedno, da svi budemo usmereni ka istoj strani. Ali to je u redu, ovo su tek dve utakmice, ovo je važno za nas kao igrače, za klub i za trenera. Normalno je da na početku ne budemo svi na svojim mestima. Dve utakmice, pobeda i poraz nisu toliko bitni jer je ovo predsezona i tek počinjemo. Trebaće nam više treninga i vremena zajedno.

Novi odrganizator igre Zvezde rekao je da mu je veoma važno što će sarađivati sa sa iskusnim Milošem Teodosićem.

- Gledao sam Teodosića, ne znam koliko godina, a sada sedi pored mene. Ovo mi je važno, s obzirom da unapređujem igru. Pratio sam Teovu karijeru, to što sam sa njim svaki dan, bitnije mi je od novca - zaključio je Jago.

Bonus video:

00:17

Ovacije za Nemanju Vidića u Ljubljani

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.