PARTIZAN OZBILJNO OSLABLJEN U PODGORICI: Obradović doneo odluku, ljubimac "Grobara" propušta ABA Superkup!
Željko Obradović je odlučio da poštedi jednog od glavnih igrača, Foto: Starsport©

bez pogovora

PARTIZAN OZBILJNO OSLABLJEN U PODGORICI: Obradović doneo odluku, ljubimac "Grobara" propušta ABA Superkup!

Takmičenje koje je osnovano 2017. vraća se u kalendar posle tri sezone pauze

Objavljeno:

KK Partizan je više nego ubedljivo porazio Fuenlabradu u prijateljskoj i pripremnoj utakmici na Tašmajdanu, a sledeći izazov je ABA Superkup.

Takmičenje koje je osnovano 2017. vraća se u kalendar posle tri sezone pauze, a održaće se u Podgorici od 18. do 20. septembra. Osvajač ABA lige u četvrtfinalu igra protiv Mege.

Za sve navijače Partizana stigla je vest da njihov ljubimac i osvajač srebrne medalje sa selekcijom Srbije na Svetskom prvenstvu, Aleksa Avramović, neće igrati na Superkupu.

Partizan u nedelju putuje u glavni grad Crne Gore, gde će se boriti za prvi ovosezonski trofej, dok će se Avramović timu priključiti nakon toga.

- Traju pregovori sa Željkom... Šalim se. Imam dogovor. Odmoriću par dana. Idem u Čačak, ne mogu bez svog Čačka. Posle toga se priključujem. Jedva čekam. Idemo u nove pobede - rekao je Avramović za klupsku televiziju.

Evroliga, KK Partizan, Aleksa Avramović, Željko Obradović
foto: Starsport©

Košarkaška reprezentacija Srbije imala je fenomenalan doček ispred Skupštine Beograda, a plejmejker je još uvek pod utiskom.

- Znam gde sam, ali nisu se slegli utisci, emocije i dalje traju. Jako sam srećan šta smo uradili za Srbiju i zbog ispunjenja tih dečačkih snova. Trebaće mi malo vremena da se slegnu utisci i da se odmorim. Pamtiće se ovo ceo život - naglasio je Avramović.

Bonus video:

00:39

Aleksa Avramović na Tašmajdanu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.