BIVŠI NBA AS NAJAVIO OSVETU AMERIKE NA IGRAMA: "Zaje*ali ste, Lebron dolazi, ISPRAŠIĆEMO vam gu***e!" (VIDEO)
Gilbert Arinas, Foto: Printscreen/Twitter/@TheNBACentral

jadno

BIVŠI NBA AS NAJAVIO OSVETU AMERIKE NA IGRAMA: "Zaje*ali ste, Lebron dolazi, ISPRAŠIĆEMO vam gu***e!" (VIDEO)

Gilbert Arinas je na sraman način veličao najavljenu ekipu košarkaša SAD-a

Objavljeno: 12:46h

Posle fijaska na Svetskom prvenstvu, u Sjedinjenim Američkim Državama novinari prave timove koji bi mogli da sa što većom sigurnošću osvoje zlato na Olimpijskim igrama u Parizu i što pre speru sramotu.

Ali, ne samo novinari. Lebron Džejms je navodno spreman da u 40. godini života još jednom zaigra na OI i u tu svrhu je pozvao "proverene" saborce Stefa Karija, Kevina Durenta, Entonija Dejvisa, Džejsona Tejtuma i Drejmonda Grina.

Odvojeno od njih, želju da obuku dres selekcije SAD na Igrama su izrazili Devin Buker, Demijan Lilard, Diaron Foks i Kajri Irving.

Na Lebronovu ekipu je komično odreagovao Gilbert Arinas, koji se oglasio na društvenim mrežama videom u kom poručuje košarkaškom svetu:

- Jeste li videli šta ste napravili? Zaje*ali ste. Lebron dolazi. Svi ste počeli prerano da slavite, dolazi "Kralj". I sa sobom donosi Lui Viton prtljag, da - rekao je Arinas aludirajući na pet asova koje je Džejms kontaktirao.

- Ne ova sr*nja iz autleta koja smo imali u poslednje vreme. Momci dolaze. Nije ovo 'Ekipa iskupljenja' broj dva, ovo je 'dolazimo i dobrano ćemo vam isprašiti gu*ice' ekipa - poručio je trostruki "Ol-star" igrač dok je nosio dres Vašintgtona Vizardsa.

Bonus video:

02:14

Avramović posle pobede nad Kanadom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.