NISU VAM OVO AMERIKANCI: Najjača sprdnja sa Litvancima stigla od FIBA-e, ovo je HIT! (FOTO)
Bogdan Bogdanović protiv Litvanije, Foto: Starsport©

šou

NISU VAM OVO AMERIKANCI: Najjača sprdnja sa Litvancima stigla od FIBA-e, ovo je HIT! (FOTO)

Izabranici Svetislava Pešića su minimalno izgubili prvu četvrtinu, pa već u drugoj izgradili dvocifrenu prednost, a tek u drugom poluvremenu su razbili Litvance

Objavljeno: 12:35h

Košarkaška reprezentacija Litvanije je od mnogih viđena kao favorit za osvajanje Svetskog prvenstva nakon pobede nad selekcijom SAD, naši stručnjaci su najavljivali da Srbija ima šansu, ali da nas svakako čeka neizvesna i dramatična borba - ali ništa od ovoga se nije pokazalo kao tačno.

Izabranici Svetislava Pešića su minimalno izgubili prvu četvrtinu, pa već u drugoj izgradili dvocifrenu prednost, a tek u drugom poluvremenu su razbili Litvance i našli se nadomak plasmana u polufinale Mundobasketa.

FIBA je na svom zvaničnom X (bivši Tviter) nalogu izbacivala objave u kojima se divi potezima i podvizima kapitena Bogdana Bogdanovića, a kad je prednost Srbije porasla na 20 poena, počela je i sprdnja na račun Litvanaca. Da, da, od FIBA-e!

Čuvenim meme-om sa nabildovanim i pokunjenim psom, uporedili su nastup Litvanije protiv Amerikanaca i protiv Srbije. Pogledajte i sami:

FIBA je malo ublažila šalu komentarom:

- Ponekad, prosto ne možeš ništa da uradiš.

Bonus video:

06:22

Svetislav Pešić pred meč sa Litvanijom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.