AVRAMOVIĆ OTVORIO DUŠU POSLE PLASMANA U ČETVRTFINALE: Nismo spavali celu noć, ovo je za Borišu!
Aleksa Avramović, Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

bravo, momci

AVRAMOVIĆ OTVORIO DUŠU POSLE PLASMANA U ČETVRTFINALE: Nismo spavali celu noć, ovo je za Borišu!

Oglasio se posle velike pobede

Objavljeno: 16:17h

Srpski košarkaš Aleksa Avramović se oglasio posle ubedljive pobede nad Dominikanskom Republikom i plasmana u četvrtfinale Svetskog prvenstva.

Avramović je meč završio sa 8 poena, 1 skokom, 3 asistencije i 1 blokadom i posle susreta rekao:

- Mislim da smo samo protiv Italije odigrali slabo i sve ostalo čak i pripreme na visokom nivou i ovo je pravi pokazatelj onoga što smo radili svih ovih dana i nedelja zajedno i hemija je fenomenalna sve nas je podiglo na najbolji način i svakoga možemo da pobedimo. Italija se desila u pravom trenutku, nije značilo eliminiaciju kao danas kada smo pokazali karater. Fenomenalna igra, ovo je bilo za Borišu i molimo se da što pre izađe iz bolnice i on je deo nas - rekao je Aleksa Avramović.

Srbija - Dominikana
Srbija - Dominikanafoto: EPA/ Rolex Dela Pena

- Samo ću vam reći da niko nije spavao celu noć pred Italiju. Ne tražim opravdanja, jednostavno mi smo svi ljudi i svi smo se zabrinuli za njega i tražila se krv pa nismo ni spavali i to nas je sigurno poremetilo i ovo je prava reakcija jer ne tražimo opravdanje. Ovo je proizvod svega.

Amerikanci gube od Litvanije u momentu završetka meča Srbije. - Ako Litvanci igraju egal i Crnogorci su igrali egal, pa je sve moguće i nema nepobedivog tima i Amerikanci su bili drim tim... Mene lično ne zanima, želim da obradujem Srbiju.

Bonus video:

01:53

Aleksa Avramović nakon pobede

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.