GRBOVIĆ NIKAD BRUTALNIJE O PARTIZANU: Obeščašćavate i sramotite i sebe grb pored koga svakog dana prolazite!
Foto: Fonet/Aleksandar Barda/Saša Pavlić Koky

Nova kolumna legende crno-belih

GRBOVIĆ NIKAD BRUTALNIJE O PARTIZANU: Obeščašćavate i sramotite i sebe grb pored koga svakog dana prolazite!

Legendarni košarkaš crno-beli nije štedeo nimalo reči na račun rezultata kluba i rada uprave
Objavljeno:
foto: Beta

- Lično ne prihvatam opravdanja da crno-beli nisu mogli bolje niti izjave: kakav tim, takvi rezultati, jer je bilo vremena i za strategiju i za taktiku, ne samo u ovoj poslednjoj utakmici nego i mnogo pre toga.

Obično se kaže da ti sezona stane u jednu utakmicu, ali da bi došao do nje, moraš da prođeš trnovit put, što se Partizanu ni ove godine nije dogodilo. Naprotiv, niti su prošli kroz trnje niti su stigli do zvezda, samo su odradili, kako oni kažu, koliko su mogli.

foto: Filip Plavčić

Kvazi profesionalizam, koji se duboko zapatio u samom korenu crno-belog stabla, zarazio je i plodove koji bi trebalo da budu jestivi, ali, nažalost, ova utakmica je samo poslužila igračima Cedevite da te iste plodove uberu, ubace u mikser i posluže Partizan saznanjem da je pobedio sam sebe… po ko zna koji put u ove dve takmičarske sezone.

Sada, kada je sve završeno, jedino što znam je da se računi neće svoditi, neće se praviti nikakve analize, neće biti nikakvog planiranja za iduću sezonu, ali isto tako znam da će se pogrešno nastaviti istom stazom kojom se išlo, jer puta i nema zato što nema ko da ga projektuje.

foto: Filip Plavčić

Uz dužno poštovanje rada i dela trenera Džikića, koji je došao u zaista teškom trenutku u Partizan, gde je majstorski popravio krov polusrušene crno-bele kuće, u nastavku je pokazao određenu nesigurnost, što se videlo i u ovoj poslednjoj utakmici, ali mu ne zameram jer je on majstor za krovove, a ne za temelje, koji su odavno načeti od zemljotresa i ispucalog lošeg materijala ugrađivanog od raznih kalfi i šegrta koji su ostali posle odlaska nadzornog organa koji im nije dozvoljavao nikakvo mešetarenje unutar projekta crno-bele palate, a gradila se ta palata decenijama.

- Neprihvatljiva je ovakva selekcija igrača koju ignorišem a priori iz razloga jer je ne razumem.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.