"BORIŠA JE DOSTA KRVARIO, DA GA NISU PREBACILI U SOBU ZA HITNE SLUČAJEVE..." Pešić govorio o Simaniću (VIDEO)
Svetislav Pešić, Foto: Dado Đilas

"tražila se dodatna krv"

"BORIŠA JE DOSTA KRVARIO, DA GA NISU PREBACILI U SOBU ZA HITNE SLUČAJEVE..." Pešić govorio o Simaniću (VIDEO)

U lošijoj situaciji dobro je da je profesor bio sa njim. Bio je to ogroman šok za sve nas, nismo mogli da očekujemo da jedan takav udarac može da bude ne bolan, nego tragičan, rekao je selektor

Objavljeno: 13:23h

Svetislav Pešić, selektor košarkaška reprezentacije Srbije govorio je o hitnoj operaciji Boriše Simanića i kraju Mundobasketa za njega.

- To je najvažnija vest, da je on operisan i da je u dobrom stanju sada. To je sada najvažnije za njega, njegovu familiju i nas. Boriša ne samo što je naš igrač, već omiljenI kod svih naših igrača i trenera. Šaljemo mu odavde poljupce i zagrljaje da izdrži još jedan dan, to će biti znak da je operacija - počeo je Pešić.

Selektor je uputio zahvalost ljudima koji su sprečili da se situacija zakomplikuje.

- Velika pomoć došla je od doktora koje je organizovao prof. dr Radovanović. U lošijoj situaciji dobro je da je profesor bio sa njim. Bio je to ogroman šok za sve nas, nismo mogli da očekujemo da jedan takav udarac može da bude ne bolan, nego tragičan. Dobro je da se sve završilo. Ekipa je celu noć bila zajedno, tražila se dodatna krv, jer nije moglo da se skupi dovoljno, pošto je Boriša dosta krvario. Dobro se završilo - kaže Pešić.

Svetislav Pešić
Svetislav Pešićfoto: Starsport©

Objasnio je selektor šta se dogodilo...

- Ono što smo videli jeste da je bio faul, da ga je igrač udario u predelu bubrega. Da li je bila namera ili ne, to sada ne znamo. To zna samo onaj koji je taj faul napravio. Sudije su procenile da nije bilo namere. Ali, vidite, to se desilo i moglo je da se završi tragično. Da nije bilo brze reakcije, da ga nisu prebacili u sobu za hitne slučajeve, bila bi loša vest. Sve je dobro, što se dobro završi - rekao je Pešić.

Bonus video:

04:19

Svetislav Pešić o povredi Boriše Simanića

Bonus video:

01:18

Pešić ljut na novinare

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.