DUŠKO VUJOŠEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Igrači su RAZMAŽENI, Pešić je TEŽAK ČOVEK
Duško Vu, Foto: Marko Đoković

AU

DUŠKO VUJOŠEVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Igrači su RAZMAŽENI, Pešić je TEŽAK ČOVEK

Slavni trener dao svoj sud o odnosima u reprezentaciji Srbije

Objavljeno: 20:34h

Bivši trener Partizana Duško Vujošević je govorio o odnosu Svetislava Pešića i reprezentativaca Srbije i pritom istakao da je seletor "težak čovek".

Tokom gostovanja za Sport Klub je izneo svoje mišljenje bez dlake na jeziku.

- Mi smo u krizi što se tiče puta i odnosa. Prošle godine u kvalifikacijama za Olimpijske igre su na prvi trening došla tri igrača. To govori o neozbiljnosti. Pešić je težak čovek, iako smo prijatelji, ali cepidlači oko nekih stvari. Igrači ne dolaze ovde na provode i opijanje, nego da se spreme. Mora taj minimum dana da se iskoristi svaki sekund, a ne da se žale. Ne treba niko da čašćava svojim prisustvom. I igrači utiču na atmosferu. Pešić je došao u situaciju razmaženosti naših igrača zbog ogromnih para. Samim tim su postali poslovni ljudi sa drugim razmišljanjima - istakao je Duško.

Svetislav Pešić
Svetislav Pešićfoto: Starsport©

Potom se osvrnuo na igru njegovih bivših igrača Marinkovića i Milutinova, ali osvrnuo se i na igre Nikole Jovića.

- Vanja Marinković nikako da postigne stabilnost kad je u pitanju šut. Ima odličan šut, ali nije konstantan. Mora da podigne kriterijum selekcije šuta, da bude još mirniji. Milutinov odličan u napadu, nije potpuno fizički spreman, moj je utisak. Može u jedan na jedan da dođe do rezonske situacije pivotima, posebno je napredovao u povratnim pasovima. To su šutevi sa najvišim procentom uspešnosti, statistički dokazano. Bojim se prevelike minutaže da se ne bi povredio. Radujem se partijama Nikole Jovića kao da sam ga ja trenirao - dodao je Vujošević.

Bonus video:

00:30

Mačka prekinula konferenciju

(Espreso/Sportklub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.