Čuli ste za Jokićevog brata koji je ludovao sa Miličićem po Detroitu? E, sada je ispričao Amerima sve o opijanju, žurkama i propaloj karijeri! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Denver Nuggets

Sve što se dešavalo

Čuli ste za Jokićevog brata koji je ludovao sa Miličićem po Detroitu? E, sada je ispričao Amerima sve o opijanju, žurkama i propaloj karijeri! (FOTO) (VIDEO)

Nemanja Jokić je najstariji od trojice braće i trebalo je on prvi da napravi karijeru u SAD, ali mnogo više su ga zanimale druge stvari van terena
Objavljeno:

Srpska košarkaša javnost, ali i američka imali su prilike da čuju priču o čuvenoj braći Nikole Jokića, najvećeg otkrovenja NBA lige u poslednje dve sezone.

Spektakularne asistencije i blistave partije "Srpskog fenomena" kako su ga prozvali američki mediji naterali su ih da malo pobliže istraže srpskog reprezentativca, priču o njemu i njegovoj porodici, naročito braći koja ga čuvaju u Denveru.

foto: Reuters

I tada su saznali za Nemanju Jokića, najstarijeg brata koji je takođe bio košarkaš, ali koji je u stvari postao primer najmlađem Nikoli kako ne bi trebalo da se ponaša i traći svoj talenat.

Kao što mnogi znaju Nemanja je sjajan drug i prijatelj Darka Miličića, nekadašnjeg drugog pika na NBA draftu koji u karijeri nije ostvario ni delić onoga što mu je bilo predviđano zbog svog načina života i shvatanja košarke.

Otkriveni neverovatni detalji Jokićeve životne priče: Brat mu ludovao sa Miličićem u Detroitu! (FOTO) (VIDEO)

Najstariji od braće Jokić je bio isti takav, naročito kada je na Miličićev poziv i stigao u Detroit na koledž Detroit Mersi, ali umesto uspešnog školovanja, a potom i pokušaja da se domogne karijere NBA igrača usledio je surovi pad.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.