DELIJE NA NOGAMA: Crvena zvezda u roku od 48 sati objavljuje VAŽNU STVAR! (FOTO)
Navijači Crvene zvezde, Foto: Starsport©

BLIZU JE

DELIJE NA NOGAMA: Crvena zvezda u roku od 48 sati objavljuje VAŽNU STVAR! (FOTO)

Crveno-beli se oglasili i obradovali navijače

Objavljeno: 16:46h

KK Crvena zvezda je objavio važne informacije koje se tiču prodaje sezonskih ulaznica!

Prodaja počinje 04.09.2023. godine, a vršiće se do početka sezone i prve utakmice u Areni koju crveno-beli igraju 05.10.2023 .godine protiv ASVEL-a.

Cene sezonskih ulaznica će biti objavljene u narednih 48 sati i kreću se od 11 hiljada dinara za sve utakmice crveno-belih koje će igrati u Evroligi, ABA ligi i Superligi Srbije!

Klub je kao i svake sezone pripremio brojne pogodnosti za sve kupce sezonskih karata, počev od mogućnosti da svaki vlasnik sezonske karte iz prošle sezone, osim popusta i uključenog članstva, može da ostvari popust za još jednu sezonsku kartu za takmičarsku sezonu 2023-2024, navodi se na sajtu Zvezde.

Sezonske karte za takmičarsku 2023/24 podsetiće na veliki jubilej – 50 godina od osvajanja prvog međunarodnog trofeja jednog kluba na prostorima bivše SFRJ i u regionu, a to je Kup Kupova koji je KK Crvena zvezda osvojio 1974 .godine i to kroz „retro“ dresove koji će krasiti svaku sezonsku kartu za narednu sezonu.

Takođe, KK Crvena zvezda pustiće u prodaju ograničen kontigent sezonskih karata, dok će se nakon 05.10.2023. godine dnevne karte za prodavati po značajno višim cenama od onih koje su određene za sezonske ulaznice!

Podsećamo da KK Crvena zvezda u novoj takmičarskoj sezoni igra najmanje 17 utakmica u Evroligi, 13 u ABA ligi, kao i završnicu Superlige Srbije!

Sezonska ulaznica takođe važi za sve utakmice u narednoj sezoni uključujući i mečeve doigravanja u takmičenjima u kojima će eventualno nastupiti crveno-beli.

Bonus video:

01:00

SVI U CRVENO-BELOM: Navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde u velikom broju stigli ispred Arene

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.