EVO KOLIKO JE AMERIKANCE BRIGA ZA MUNDOBASKET: Izjava Entonija Edvardsa je za nevericu!
Tanasis Antetokumpo i Entoni Edvards, Foto: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

brate...

EVO KOLIKO JE AMERIKANCE BRIGA ZA MUNDOBASKET: Izjava Entonija Edvardsa je za nevericu!

Da će Svetsko prvenstvo za Amere uvek biti u drugom planu, najbolje pokazuje izjava jednog od njihovih glavnih aduta

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija SAD je, kao i uvek, prvi favorit na Svetskom prvenstvu koje počinje 25. avgusta i traje do 10. septembra.

Za ovaj Mundobasket, Amerikancima su otkazale brojne zvezde, ali baš činjenica da među njima ima dosta onih kojima je ovo način za dokazivanje jer nisu još osvojili Olimpijske igre ili SP za svoju zemlju, a ni NBA prsten, uz vrhunskog selektora u vidu Stiva Kera, možda SAD čini opasnijim nego da su u ekipi Džejms, Durent, Lilard...

Međutim, da će Svetsko prvenstvo za Amere uvek biti u drugom planu, najbolje pokazuje izjava jednog od njihovih glavnih aduta na Filipinima, u Manili, gde će kao i Srbija, igrati preliminarnu grupnu fazu sa Grčkom, Novim Zelandom i Jordanom.

SAD su u petak ubedljivo savladale baš Grčku u pretposlednjoj pripremnoj utakmici (prethodno su lako izašli na kraj sa Portorikom, Slovenijom i malo teže sa Španijom).

Entoni Edvards je bio najefikasniji sa 21 poenom, a u izjavi posle meča je pokazao da njegova ekipa mari mnogo ko im je rival.

- U, nisam ni znao da ćemo igrati opet s njima (Grcima) za deset dana - zapanjio je novinara as Minesote. - Ali to je kul. Trebalo bi da bude bolje utakmica.

Edvards je istakao ključnu ulogu energije u njihovom uspehu.

- Energija Džoša Harta, Ostin Rivs je ušao i napravio odlične poteze, i pohvale Džejlenu Bransonu, čoveče. On je glava zmije. Nije baš krenuo do 4. četvrtine ali pokazao je otpornost tokom cele utakmice. To je veliki trenutak. To nam treba od našeg lidera - rekao je Edvards.

Bonus video:

02:11

Pešić o Teodosiću i strancima

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.