IVANOVIĆ POČINJE PRIPREME BEZ ČETVORICE: Zvezda igra 3 jaka turnira, sada je sve poznato!
Nedović i Ivanović, Foto: Starsport©

žestoke pripreme

IVANOVIĆ POČINJE PRIPREME BEZ ČETVORICE: Zvezda igra 3 jaka turnira, sada je sve poznato!

Crveno-beli zakazali ozbiljne provere

Objavljeno: 13:29h

Košarkaši Crvene zvezde zvanično počinju pripreme za novu sezonu sledećeg petka.

Neophodna testiranja startovala su, paralelno sa lekarskim pregledima do 20.08. Do početka sezone crveno-bele očekuju tri prijateljske utakmice i tri učešća na turnirima na Sardiniji, u Minhenu i na Kipru.

Trener Duško Ivanović neće imati na raspolaganju dok traje Mundobasket Dejana Davidovca, Majka Tobija, Marka Simonovića i Jaga Dos Santosa.

Ekipa Crvene zvezde odmah nakon prvog treninga uputiće se u Staru Pazovu gde će boraviti 7 dana i imati sve neophodne uslove za inicijalni deo priprema.

U bazi FS Srbije ekipa će boraviti od 25.08-31.08.2023, a poslednjeg dana boravka odigraće i prvu prijateljsku utakmicu protiv ekipe Spartaka iz Subotice.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport

Nakon povratka u Beograd, crveno-bele očekuju još dve trening utakmice 03.09. protivnik će biti ekipa Dinamika, a samo dan kasnije na megdan crveno-belima će ekipa Borca iz Čačka.

Nakon toga slede i turniri na kojima će se ekipa uigravati za start sezone. Prvi od tri, zakazan je na Sardiniji, gde će crveno-belima drušrvo praviti ekipe Armanija, Asvela i domaćina Dinamo Sasarija. Taj turnir igra se 9 i 10.09.2023.

Samo 6 dana kasnije, ekipa Crvene zvezde Meridianbet učestvovaće na turniru u Minhenu, na kome su učešće ove sezone potvrdile i ekipe Virtusa, Albe iz Berlina i domaćin Bajern.

Navijači Crvene zvezde
Navijači Crvene zvezdefoto: Espreso

Konačno, pre početka sezone, sada već tradicionalno, crveno-beli učestvuju i na turniru na Kipru. Ove godine Nikozija će osim ekipe Crvene zvezde Meridianbet ugostiti i ekipe Makabija. Olimpijakosa i Žalgirisa. Taj turnir će se održati 22-23.09.2023.godine.

Premijeru pred domaćim navijačima imaće u Beogradskoj Areni protiv ekipe ASVEL-a 05.10.2023.godine na startu ovosezonske EL.

Bonus video:

01:00

SVI U CRVENO-BELOM: Navijači Olimpijakosa i Crvene zvezde u velikom broju stigli ispred Arene

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.