NOVA NBA META PARTIZANA IMA ŽENU SRPKINJU: Naučila ga da PSUJE, oprostila mu PREVARU, pa sama izazvala SKANDALČINU!
Matijana i Terens Ros, Foto: Instagram/@matijanar

sviđa joj se kako zakucava

NOVA NBA META PARTIZANA IMA ŽENU SRPKINJU: Naučila ga da PSUJE, oprostila mu PREVARU, pa sama izazvala SKANDALČINU!

Već kao ruki je slavio u takmičenju u zakucavanju na Ol-staru

Objavljeno: 12:51h

Nakon što su već doveli jednog košarkaša iz NBA lige, u Partizanu ciljaju još jednog.

U utorak se pojavila vest da bi jedno od još dva pojačanja Partizana koliko je najavio sportski direktor Zoran Savić biti Terens Ros.

U pitanju je 32-godišnji košarkaš sa bogatim NBA iskustvom koji igra na pozicijama beka i krila. Ros je prošle sezone stigao u Finiks sredinom februara kao jedna od zamena za Mikela Bridžisa i Kemerona Džonsona koji su "žrtvovani" za dovođenje Kevina Durenta.

Ros je ušao u NBA još 2012. kao osmi pik Toronta Reptorsa. Već kao ruki je slavio u takmičenju u zakucavanju na Ol-staru.

Proveo je pet sezona u franšizi iz Kanade, a 2017. godine otišao je u Orlando Medžik gde je ostao sve do prelaska u redove Sansa koji nisu želeli da ga zadrže ni posle solidnih igara u 27 mečeva za njih.

Ima odigranih 780 utakmica u NBA ligi sa prosekom od 11 poena po meču, ali i nešto što je posebno zanimljivo navijačima sa Balkana.

Naime, Rosova supruga Matijana je poreklom iz Srbije i naučila je muža neke osnove...

- J**em ti mater! - sočno je ispalio Ros aprila 2022. kada ga je jedan pratilac zamolio da izgovori neke reči na srpskom.

Plavokosa Matijana je odrasla u Otavi, prestonici Kanade, a onda se preselila u Toronto gde je i upoznala je Terensa kad je igrao za Reptorse. Ovaj par ima dvoje dece: sina Tristana rođenog 2014. i ćerku Zoi rođenu 2018.

Ali između rođenja dece, Terens i Matijana su prošli kroz težak period jer je Ros varao suprugu tokom 2016. kada je bio u kratkoj vezi sa Amber Rouz, kontorverznom američkom reperkom i starletom poznatoj po vezama sa Kenaje Vestom, Viz Kalifom i Mašin Gan Kelijem.

1 / 7 Foto: Instagram/@matijanar

Ipak, afera je bila kratka i Terens Ros se vratio Matijani koja mu je očigledno oprostila, ali usledio je novi skandal. Kad je ponovo ostala trudna, Matijana je na Instagramu napisala da bi volela da joj drugo dete bude svetlijeg tena od prvog pa su je mediji i brojni fanovi označili kao rasistu.

Rosovi se druže sa još jednim srpskim zetom, Polom Džordžom, koji je oženio bivšu go-go igračicu Danijelu Rajić a ona ga navukla na sarmu i oblande.

Matijana Ros, Terens Ros, Pol Džordž, Danijela Rajić
foto: Instagram/@matijanar

Bonus video:

00:05

Supruga Danila Anđušića otkrila kada Mirotić potpisuje za Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.