GROBARI SU OVO ČEKALI: Oglasio se Ostoja Mijailović, imao je VAŽNO obaveštenje!
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

evroliga

GROBARI SU OVO ČEKALI: Oglasio se Ostoja Mijailović, imao je VAŽNO obaveštenje!

Ostoja Mijailović se oglasio na Tviteru

Objavljeno: 11:58h

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se na društvenim mrežema povodom sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu.

Parni valjak je u ponedeljak objavio da sezonske karte neće važiti za potencijalni plej-of Evrolige, Mijailović je sada to demantovao i ostavio otvorenom mogućnost da sezonske važe i za mečeve doigravanja.

- I nakon šest godina, ne prestaje da me oduševljava ljubav navijača KK Partizan koja pomera granice na evropskom nivou - 17.000 ljudi se registrovalo kao zainteresovano za kupovinu sezonskih ulaznica u svega 24 sata. Hvala svima na ogromnoj podršci! Odgovor na pitanje o važenju sezonskih ulaznica: Deo iz prepiske, odnosno interne debate je greškom izašao. Nikakva odluka na tu temu nije doneta niti je ozbiljno razmatrano da sezonske ulaznice ne važe za plej-of Evrolige - napisao je Mijalović na Tviteru.

U ponedeljak je počiela registracija na novom servisu za prodaju karata, dok je klub na svom zvaničnom sajtu obavestio navijače kako mogu doći do sezonskih ulazinica.

Sezonske će u novoj sezoni, kao i u prethodnoj važiti za sve utakmice u ABA ligi, kao i u Evroligi.

Prvobitno je objavljeno da ukoliko Partizan obezbedi učešće u plej-ofu ili plej-inu, da će vlasnici godišnjih karata imati pravo preče kupovine karata i to po povlašćenim cenama, ali izgleda da se sada situacija drastično promenila.

Bonus video:

05:39

KOŠARKA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.