JOKIĆEVA SVASTIKA PRIČALA O SESTRI I NAJBOLJEM KOŠARKAŠU SVETA: "Natalija je žena ZMAJ, a Nikola..."
Natalija i Nikola Jokić i Maja Maćešić, Foto: Printscreen/Instagram/jokic.natalija

upoznajte maju

JOKIĆEVA SVASTIKA PRIČALA O SESTRI I NAJBOLJEM KOŠARKAŠU SVETA: "Natalija je žena ZMAJ, a Nikola..."

Uopšte ga ne posmatram kao nekog poznatog - kaže Maja Maćešić

Objavljeno:

Nikola Jokić neće igrati na Mundobasketu, ali je opet u centru pažnje. Doveo je saigrača iz Denvera, Arona Gordona, da zajedno gledaju trke "Džokerovih" konja u Somboru, a o njemu je govorila i Maja Maćešić.

U pitanju je starija sestra Nikoline supruge Natalije Jokić.

- Natalija je moja druga polovina. Stvarno smo jako vezane, daleko smo, ali to ništa ne znači - rekla je Maja u razgovoru za "Blic ženu".

Maja ima samo reči hvale za zeta.

- Njih dvoje su zajedno jako dugo. Uopšte ga ne posmatram kao nekog poznatog. Živimo u malom mestu gde ga svi znaju, poštuju, vole i cene. Kada je neko član vaše porodice dugo godina, onda nemaš osećaj da je on nekome drugom poznat. Stvarno je divna osoba i jedan veliki čovek.

Nikola Jokić, Ognjena Jokić, Natalija Jokić
foto: Starsport©/Srđan Stevanović

Maja i Natalija su kao deca, zajedno sa roditeljima, u izbegličkoj koloni bežali iz Krajine 1995. godine pod naletom zločinačke akcije "Oluja". Njihova majka Danica je rekla tada za "Novosti":

- Mi smo Maćešići. Ovo je Maja, tri i po godine ima. A, ovo Natalija, sedam meseci tek napunila. Prva je beba rođena u ovoj godini, u Krajini, nama je ovo drugi put da bežimo. Živeli smo u Karlovcu. Kada tu više nije bilo života, pobegli smo u Slunj. Sada ponovo bežimo, a ne znamo kud. Znamo da više nema nazad.

Ovako se Maja seća tog perioda:

- Bile smo jako male kada se sve to dešavalo. Roditelji su se potrudili da taj deo detinjstva ne osetimo na neki loš način. Imala sam tri godine kada se to dogodilo, Natalija je imala samo sedam meseci. Iskreno, ni ne sećam se detinjstva kao nekog lošeg perioda, već kao najlepšeg perioda detinjstva. Mama i tata su zaslužni za to, nemam loše uspomene na taj period.

Ognjena Jokić, Natalija Jokić
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Za kraj je pohvalila svoju sestru.

- Natalija je žena zmaj. Nikola je na terenu, on igra, a ostali mogu samo da ga bodre, to je činjenica - zaključila je Maja Maćešić.

Zanimljivo je i to što je Maja pre nekoliko godina čak i intervjuisala Nikolu Jokića.

- Bilo je to za moje master studije. Završila sam Pedagoški fakultet, pa posle toga upisala master, pa sam imala određenu temu i bilo mi je najlakše da intervju uradim sa nekim koga znam - istakla je.

Bonus video:

00:38

Nikola Jokić lumpuje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.