Jokić se poigravao sa Dankanom i Oldridžom: Prvi dabl-dabl Srbina u NBA ligi! (VIDEO)

Oborio rekord karijere

Jokić se poigravao sa Dankanom i Oldridžom: Prvi dabl-dabl Srbina u NBA ligi! (VIDEO)

Srpski centar je meč protiv San Antonija završio sa 23 poena, 12 skokova i 3 blokade
Objavljeno: 08:41h

Zablistao je Nikola Jokić u NBA ligi kao nikaa do sada i prava je šteta što je Denver poražen od San Antonija, inače bi trijumf njegovog tima uveličao sjajnu igru i prvi dabl-dabl učinak u karijeri mladog Srbina. Ruki Nagetsa je ponovo oduševio sve stručnjake i to u direktnom duelu sa "alama" najjače lige na svetu Timom Dankanom i Lamarkusom Oldridžom i došao do rekorda karijere, ali i nadmašio najbolji meč Nemanje Bjelice kada su u pitanju naši košarkaši u NBA.

Predosetio je trener Meloun da bi moglo ovo biti veče perspektivnog centra iz Srbije i pustio ga je da igra, a za uzvrat mogao je da uživa u lakim poenima, skokovima i blokadama nekadašnjeg igrača Mege.
Na kraju kada se sve sabere Jokić je završio utakmicu sa 23 postignuta poena uz šut iz igre 8/13 i jednu pogođenu trojku, sakupio je čak 12 skokova (po 6 i u napadu i u odbrani), podelio je i tri blokade i to tako što je u istom napadu dva puta zalepio Oldridža za parket. - Ne znam ni da li je on svestan protiv koga je igrao i to je možda dobra stvar - rekao je posle meča trener Denvera, dok je srpski reprezentativac prepričao svoje duele sa Dankanom.
- Uživao sam, pričao sam sa Timom Dankanom za vreme utakmice. Duhovit je tip, pitao me je da li šutiram trojke, a ja sam mu rekao "onako". Za kraj vam ostavljamo da pogledate celokupnu partiju novog bisera srpske košarke i zvezde u usponu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.