Lebron pokazao Seltiksima ko je glavni na Istoku, Vestbruka jedan skok delio od istorije, na Zapadu nema jačih od Voriorsa! (VIDEO)
Foto: Reuters

Povratak Laurija

Lebron pokazao Seltiksima ko je glavni na Istoku, Vestbruka jedan skok delio od istorije, na Zapadu nema jačih od Voriorsa! (VIDEO)

Vrlo, vrlo zanimljivo veče sa puno raspleta pred sam kraj ligaškog dela sezone
Objavljeno: 10:08h

Klivlend je potvrdio ko je lider na Istoku, pobedom u direktnom duelu sa Bostonom 114:91 za prvu poziciju pred plej-of u svojoj konferenciji.

Lebron Džejms nije želeo da rizikuje i ništa prepusti slučaju kada je u pitanju prednost domaćeg terena za doigravanje i sa 36 poena i 10 skokova srušio snove Seltiksa o čelnoj poziciji na kraju sezone.

BRADA PONOVO SLOMIO SRCE JOKIĆU: Denver izgubio od Hjustona i mnogo umanjio šanse za plej-of! (VIDEO)

Doduše ostalo je još četiri meča do kraja, ali teško da će Kavsi ispustiti taj meč prednosti koji imaju.

Uz Lebrona po običaju tu su bili Kajri Irving sa 19 poena i Kevin Lav sa 15 poena i 16 skokova, dok je na drugoj strani jedini raspoložen bio Ajzea Tomas sa 26 poena.

JOKIĆEV TRIK NIJE PROŠAO: Srpski as pokušao da isprovocira protivnike i to dva puta, ali nisu naseli, a on je završio na podu! (VIDEO)

Golden Stejt je obezbedio i definitivno svoje prvo mesto u zapadnoj konferenciji treću godinu zaredom pobedom nad Finiksom 120:111, a uz to Voriorsi imaju najbolji skor treću godinu zaredom u celoj NBA.

Iako se mislilo da će im mnogo nedostajati Durent, "ratnici" su bez njega došli do najbolje serije ove sezone, a trijumf nad Sansima je bio 13. uzastopni, ponajvšie zahvaljujući Stefu Kariju koji je ubacio 42 poena.

Pored njega, istakao se Tompson sa 22, dok niko od ostalih još nije bio dvocifren. Na drugoj strani 21 poen Bukera, 20 Julisa, 19 Dadlija i 16 Vilijamsa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.