"NE LAŽI, RECI KAKO PSUJEŠ NA SRPSKOM!" Raskol u selekciji Grčke, igrač Panatinaikosa udario po selektoru! (FOTO)
Dimitri Itudis, Foto: Starsport©

auh

"NE LAŽI, RECI KAKO PSUJEŠ NA SRPSKOM!" Raskol u selekciji Grčke, igrač Panatinaikosa udario po selektoru! (FOTO)

Slično situaciji sa Nemanjom Nedovićem u ekipi Srbije, ozbiljna frka je nastala u selekciji Grčke

Objavljeno: 09:56h

Posle Akropolis kupa najmanje je zadovoljan domaćin.

Košarkaška reprezentacija Grčke je posle Srbije izgubila i od Italije (70:74) a uoči Svetskog prvenstva koje se održava od 25. avgusta do 10. septembra na Filipinima, Indoneziji i Japanu, atmosfera u redovima Helena nije najbolja.

Slično situaciji sa Nemanjom Nedovićem u ekipi Srbije, ozbiljna frka je nastala u selekciji Grčke nakon što je postalo jasno da Dimitris Agravanis neće igrati za nacionalni tim na predstojećem Mundobasketu.

U saopštenju Košarkaškog saveza Grčke navodi se da je Agravanis zatražio od selektora Dimitrisa Itudisa da "iz ličnih razloga bude izostavljen iz državnog tima", nakon čega je napustio trening-kamp i nije nastupio na utakmici protiv Italije u Atini.

- Agravanis je sam kriv što nije sa nacionalnim timom. Neki stavljaju sebe iznad reprezentacije. Ne bih da pričao o detaljima. Kontaktirao sam 22 košarkaša - neki su rekli da, neki su rekli ne - poručio je Itudis.

Ipak, košarkaš Panatinaikosa je odlučio da na Instagramu prezentuje svoju verziju kojom je "demantovao" saopštenje i tonom ukazao da je bilo problema između Itudisa i njega.

U obrisanoj objavi na Instagramu, Agravanis je napisao: "Zaustavi laži, reci o tome kako psuješ na srpskom".

Umesto toga, Agravanis je sada objavio čuvenu izjavu Majkla Džordana o tome da niko nije iznad tima, što je takođe verovatno usmereno na selektora Itudisa.

Dimitris Agravanis
foto: Printscreen/Instagram/@dimitris_agravanis

U toku dana očekuje se i konačna odluka oko nastupa Janisa Antetokumpa na Svetskom prvenstvu, pošto su se čekale procene specijalista u Sjedinjenim Američkim Državama.

Bonus video:

05:39

KOŠARKA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.