ĐANMARKO POCEKO SE JEDVA ZAUSTAVIO: Selektor Italije je baš imao šta da kaže posle pobede nad Srbijom
Đanmarko Poceko, Foto: Starsport

kakav lik

ĐANMARKO POCEKO SE JEDVA ZAUSTAVIO: Selektor Italije je baš imao šta da kaže posle pobede nad Srbijom

Temperamenti stručnjak nahvalio Srbiju kao niko

Objavljeno: 22:11h

Košarkaška reprezentacija Srbije poražena je od Italije na Akropolis Kupu sa 89:88 i tako nastavila loš niz protiv "azura".

Posle meča, svoje utiske izneo je temperamentni stručnjak Đanmarko Poceko i pritom sipao pohvale na račun Srbije.

- Čestitam Srbiji, igrali su snažno. Oba tima su igrala snažno. Bila je ovo prijateljska utakmica, na kraju sam srećan jer smo se borili protiv jednog od najboljih timova Evrope. Srbija je jedan od najboljih timova sa legendom Pešićem - počeo je Poceko i dodao:

- Moji momci su ponosni, pomažu jedni drugima, vole da igraju za nacionalni rim, posebno u ovom momentu kada je manje-više sve biznis. Oni igraju besplatno, vežbaju i bore se. Poštujem moje igrače, tim, kao i Savez, jer su nas postavili u poziciju da damo sve od sebe.

Duel Polonare i Jovića
Duel Polonare i Jovićafoto: Starsport

Poceko je istakao i da ceni tim Srbije.

- Poštujemo Srbiju puno. Svi igrači Italije. Imamo mnogo stranaca koji igraju u Italiji. Danilović je neverovatna osoba, najbolja koju poznajem. Tu su Bodiroga, Rebrača, Paspalj... Kada god se takmičimo protiv Srbije moji igrači daju sve od sebe i igraju 100 posto. Zaista sam srećan danas jer smo igrali sa 12 igrača i svi su dali svoj doproinos. Srećan sam jer Polonara nije u najboljoj formi ali raste,tu je i Spisu, kao i mlađi koji nam daju energiju. Tu su Spanjolo, Proćida, Severini... Takođe, imamo i budućnost kao nacinalni tim, to me raduje.

Bonus video:

03:07

Pešić o otkazivanjima igrača

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.