LUKA, KAPA DOLE: Dončić još jednom pokazao koliko voli svoju zemlju! (FOTO)
Luka Dončić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

VELIKI ČOVEK

LUKA, KAPA DOLE: Dončić još jednom pokazao koliko voli svoju zemlju! (FOTO)

Pogođen dešavanjima u Sloveniji

Objavljeno:

Najbolji slovenački košarkaš Luka Dončić je još jednom pokazao koliko voli svoju zemlju.

NBA zvezda se preko svoje fondacije pridružio velikoj akciji pomoći najugorženijem stanovništvu koje je pogođeno poplavama.

Njegova fondacija je na Instagramu objavila da je stupila u kontakt sa lokalnim samoupravama pogođenih područja kako bi se najefikasnije iskoordinirala akcija pomoći za najugroženije stanovništvo.

- Fondacija Luka dončić je potresena katastrofalnim poplavama koje su izazvale haos u Sloveniji, uništavajući kuće i oduzimajući živote.U kontaktu smo sa lokalnim vlasima kako bismo ih rasteretili i nastavićemo da im pružamo pomoć dokle god je to potrebno. Najdublje se zahvaljujemo svim vatrogascima i spasiocima na terenu i svima koji su se odazvali da pomognu rizikujući svoje živote da pomognu onima kojima je pomoć bila najpotrebnija. Svi žitelji Slovenije koji su izgubili svoje kuće u ovim strašnim poplavama su u našim mislima i srcima. Učinićemo sve da im pomognemo.

Trenutno je najteža situacija u Gorenjskoj, Koruškoj, Štajerskoj, a očekuje se da će se pogoršatii u ostalim delovima Slovenije pošto je kiša nastavila da pada.

Bonus video:

00:11

ROMALE, ROMALI, DRMA NBA LIGOM: Dončić se zagreva uz čuveni hit Ane Nikolić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.