DA SRCE PREPUKNE: Slavni košarkaš se oprostio od MLAĐEG BRATA - suze sam kreću! (FOTO)
Dvejn Bejkon, levo, Foto: EPA/David Aguilar

velika tragedija!

DA SRCE PREPUKNE: Slavni košarkaš se oprostio od MLAĐEG BRATA - suze sam kreću! (FOTO)

Potresna objava evroligaške zvezde

Objavljeno: 13:49h

Doskorašnji košarkaš Panatinaikosa Dvejn Bejkon se oprostio od tragično nastradalog brata, Rahima Bejkona, inače poznatog repera.

Sve se dogodilo usred žurke koja je organizovana zbog promocije novog albuma, međutim, došlo je do pucnjave u kojoj je Rahim nastradao.

Pored Bejkona, povređena je još jedna 48-godišnja osoba.

Iskusni košarkaš se potresnom porukom oprostio od rođenog brata kome je i upriličio proslavu koja se kobno završila.

- Nikada neće biti dovoljno reči da opišem svoju ljubav prema tebi, brate moj. Znaš mi ceo svet, Heem. Brate, slomio si me ovim. Mislim da više nikada neću biti isti. Moj mali brate .... Tri godine mlađi od mene. Ista mama, isti tata. Bili smo prvo dvoje dece koje je mama imala, i uspeli smo. Ti i ja, uspeli smo. Ludo, uvek sam verovao u tebe. Prvi put kada sam čuo tvoj glas, znao sam tvoj potencijal.

- Vaš glas i vaša muzika su imali način da razgovaraju sa ljudima. Rekao sam da smo obojica uspeli jer jesmo. Da, prvi sam uspeo. Ali ti, ti si trebalo da budeš razlog zašto smo došli na potpuno novi nivo, i ja sam u to verovao svim srcem. Ovo nikada neće biti stvarno. Nikada neću biti dobro. Nikada neću moći da se oprostim, iskreno. A ovo sigurno nije to moj brat. Kunem se da ovo nije, Uvek ću pričati sa tobom svaki dan. Uvek ću se moliti za tebe. Uvek ću biti tu pored tebe. Volim te mnogo, Heem. Znam da si jak. Odmorite se. Ti gore pišeš repove dok ja govorim i smešiš nam se dole. Nastavi da se smeješ, nastavi da se smeješ svom velikom bratu -- Volim te 350 - napisao je Bejkon.

BONUS VIDEO:

05:17

PAD KAVAČKOG KLANA I PUCNJAVA NA STUPARA U KOTORU SU POVEZANI? Radenković: Dovoljno je da vidimo gde su hapšenja i SVE JE JASNO

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.