TUGA: Košarkaš (30) poginuo, poznati grčki klub potvrdio!
Foto: Profimedia

loša vest

TUGA: Košarkaš (30) poginuo, poznati grčki klub potvrdio!

Panionios se oprostio od košarkaša koji nije stigao ni da debituje u njihovom dresu

Objavljeno:

Tužne vesti stižu iz Grčke.

Košarkaški klub Panionios izvestio je o tragičnoj smrti svog novog člana Donovana Maršal-Džonsona.

Maršal je nedavno potpisao ugovor sa klubom iz Atine i očekivalo se da se narednih dana priključi saigračima na pripremama za novu sezonu. Ipak, danas su iz Amerike stigle tragične vesti o njegovoj pogibiji u saobraćajnoj nesreći koja je ostavila grčku sportsku javnost u šoku.

Tužne vesti potvrdio je Maršalov agent, a ubrzo se oglasio i Panionios koji se oprostio od košarkaša koji nije stigao ni da debituje u njihovom dresu.

- Porodica Panionisa je šokirana preranom smrću Donovana Maršala Džonsona. Ovim putem zražavamo tugu i iskreno saučešće njegovoj porodici. Sa "D" smo vodili svakodnevne razgovore kako bismo dogovorili detalje njegovog povratka u Grčij kako bi mogao da se integriše u raspored tima. Osvojili su nas njegova ljubaznost i duh i radovali smo se što ćemo ga videti u Novoj Smirni. Tragična vest o njegovom gubitku u 31. godini nas je šokirala. Počivaj u miru dragi naš D - stoji u saopštenju grčkog kluba.

Prošle sezone je Maršal nastupao za ekipu Amintasa odakle je izborio potpis za čuveni atinski klub, ali na žalost nikada nije dočekao da obuče dres Panioniosa.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.