MIJAILOVIĆ OPISAO PREGOVORE PARTIZANA, OBRADOVIĆA I MIROTIĆA: Rekao nam je da ima PRETNJE...
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

gde je zapelo?

MIJAILOVIĆ OPISAO PREGOVORE PARTIZANA, OBRADOVIĆA I MIROTIĆA: Rekao nam je da ima PRETNJE...

Dva dana je trebalo da mi iz uprave nađemo finansijske mogućnosti da Mirotić potpiše za Partizan - kaže predsednik crno-belih

Objavljeno: 13:25h

Nakon saopštenja KK Partizan, pa spekulacija Duška Vujoševića i odgovora od Miška Ražnatovića, oglasio se i Ostoja Mijailović po pitanju odluke Nikole Mirotića da ne prihvati ponudu crno-belih.

Predsednik Partizana je pokušao da stavi tačku na celu sagu koju je opisao prilično detaljno.

- Ne bih tome pridavao veliku pažnju, završena je situacija i za njega i za nas. Pre mesec i po dana me Obradović pozvao i rekao da je Mirotić opcija. Dva dana je trebalo da mi iz uprave nađemo finansijske mogućnosti da Mirotić potpiše za Partizan. Ako neko misli da je to lako, onda se grdno vara. Posle dva dana je Uprava dala zeleno svetlo Obradoviću da se pregovara sa njim. Kada je završio s Barselonom rekao nam je da se vrše pritisci, da ima pretnje, mi smo odmah reagovali, ali smo shvatili da nešto stoji između nas i da on neće da potpiše ono što smo mu ponudili - objasnio je Mijailović u razgovoru za "Maxbet radio" i dodao: - Nije to jedini igrač koji može da igra u Partizanu, niti je Partizan jedini klub u kom Mirotić može da igra. Niko nije veći od Partizana, a njemu želimo sve najbolje. Idemo dalje, ništa se toliko loše nije dogodilo.

Bonus video:

00:05

Supruga Danila Anđušića otkrila kada Mirotić potpisuje za Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.