LEGENDARNI TRENER PARTIZANA NEMA DILEMU: Tačno zna ko preti Nikoli Mirotiću!
NIkola Mirotić, Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

DAO SVOJE MIŠLJENJE

LEGENDARNI TRENER PARTIZANA NEMA DILEMU: Tačno zna ko preti Nikoli Mirotiću!

Trofejni stručnjak je istakao da slavni košarkaš nije trebalo da pogazi reč koju je dao upravi tima iz Humske

Objavljeno: 17:27h

Nedolazak Nikole Mirotića u Partizan potresao je košarkašku Srbiju. Doskorašnji as Barselone i krilo NBA kalibra će najverovatnije da nastavi karijeru u Evropi, ali neće ispuniti dečački san da zaigra pred “grobarima”.

Kako je i sam rekao u objavi na društvenim mrežama, pretnje koje je dobijao bile su odlučujući faktor da ne dođe u Beograd. Postavlja se sada pitanje ko je to Mirotiću pretio. Iz Partizana su poručili da crnogorski košarkaš sa španskim pasošem iz drugih razloga nije održao reč, a legendarni trener crno-belih Duško Vujošević u razgovoru za MaxBet Sport dao je duhovit odgovor na pitanje odakle su došle pretnje ka Nikoli Mirotiću.

- Šta je rekao ko mu preti? Nisu iz Zvezde? Sigurno su ovi iz OKK Beograda onda - izjavio je Vujošević.

KK Partizan, Duško Vujošević
foto: Emilija Jovanović

Trofejni trener potom je istakao da je zbog slučaja “Mirotić” izgubila Srbija kao zemlja, ali i da slavni košarkaš nije trebalo da pogazi reč koju je dao Partizanu.

- Znam da je Mirotić izuzetno dobar, verujući čovek. Pomogao je na mnogo strana. Pružio je ruku ljudima iz Partizana, verovatno ne znajući kakva je situacija ovde. Da sam na njegovom mestu, ne bih povlačio reč. Ne valja ova situacija za zemlju, Srbija mora da bude sigurna za sve. Ponavljam, da sam bio na njegovom mestu, održao bih reč. Ako neko hoće da me ucenjuje, sigurno bih uradio suprotno od onog zbog čega me ucenjuju - istakao je Vujošević.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.