OTKLONJENA POSLEDNJA PRAVNA PREPREKA: Mirotić POTPISUJE za Partizan?
NIkola Mirotić, Foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

SADA JE SVE JASNO

OTKLONJENA POSLEDNJA PRAVNA PREPREKA: Mirotić POTPISUJE za Partizan?

U pregovorima oko para nije bilo nikakvih razmimoilaženja

Objavljeno: 13:23h

Barselona je prošlost Nikole Mirotića, a budućnost još neizvesna. U Partizanu su i dalje uvereni da će Crnogorac sa španskim pasošem sledeće sezone igrati u crno-belom dresu.

Naime, čelni ljudi Partizana i Mirotić su se još pre izvesnog vremena dogovorili o saradnji i samo se čekalo da 32-godišnji as raskine saradnju sa Barselonom. To se juče i desilo, Barsa je otpustila Mirotića i tako samo odložila finansijski spor koji će, sada je izvesno, na sudu voditi oko neisplaćenih 22.600.000 evra za poslednje dve godine njegovog ugovora.

Toliki će biti Barsin ukupan trošak, samom igraču će pripasti otprilike polovina te sume, pošto je vrlo verovatno da će sud odlučiti u njegovu korist.

Nikola Mirotić
foto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Time je dakle otklonjena poslednja pravna prepreka za ozvaničenje saradnje, ali su se poslednjih dana pojavile glasine da se na Mirotića vrši veliki pritisak da ne potpiše za crno-bele. Partizan se na te priče ne obazire. Čelnici kluba su se već rukovali sa Mirotićem i od tog trenutka prave tim kao da je Nikola njegov deo.

Ističu da su ispunili sve što je Mirotić želeo, da u pregovorima oko para nije bilo nikakvih razmimoilaženja, naprotiv, sve je dogovoreno za 10 minuta. Uvereni su zato da će sve razrešiti tokom dana ili sutra i da će Mirotić zadužiti crno-belu opremu. Mada ovde treba biti oprezan, jer umeju ovakvi poslovi da se oduže.

Nije toliko ni važno ako se dogovor na kraju postigne, a u crno-belom taboru ne sumnjaju da hoće.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.