"Cilj mi je bio da NAPIJEM JOKIĆA! Ali brate, JA sam bio GOTOV! A on... Ne možeš s njim da piješ, NIKAD više" VIDEO
Nikola Jokić i Brus Braun na pobedničkoj paradi Denver Nagetsa, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

hit

"Cilj mi je bio da NAPIJEM JOKIĆA! Ali brate, JA sam bio GOTOV! A on... Ne možeš s njim da piješ, NIKAD više" VIDEO

Naučio sam lekciju. On je drugačiji, nikad više - objasnio je Braun uz osmeh

Objavljeno:

Nikola Jokić je posle pobedničke parade u Denveru, sa nekoliko saigrača iz ekipe Nagetsa otišao u noćni klub u Las Vegasu gde je opet bio u centru pažnje.

MVP finala NBA lige se odlično zabavio i đuskao, a u jednom trenutku je izgubio ravnotežu, ali ga je saigrač Brus Braun pridržao i, a svi su sa oduševljenjem gledali Jokića u izdanju u kom se retko viđa.

Nikola Jokić
foto: Printscreen/Twitter/@johnnykats

Ali, na kraju je Braun bio taj koji je završio i te kako pijan. Gostujući u jednoj emisiji, Amerikanac je "optužio" Srbina da je "za sve kriv" kada je u pitanju njegovo stanje, da bi, priznao kako mu se plan obio o glavu.

- Celo veče mi je bio cilj da napijem Jokića. Pili smo neki srpski viski (rakija), a ja sam završio, brate. Samo je preokrenuo scenario. Ima veće telo, nisam ni razmišljao o tome. Ne možeš s njim da piješ, naučio sam lekciju. On je drugačiji, nikad više - objasnio je Braun uz osmeh.

Takođe, bek je kako su Nagetsi sa 4:0 "počistili" Los Anđeles Lejkerse u finalu Zapadne Konferencije i koliko je Jokić bio drugačiji u toj seriji

- Mislim da je ta serija za nas bila nešto što smo shvatili kao vrlo lično. Više od bilo koje druge serije u ovom plej-ofu. Ne znam ja zašto, ali... Svi su bili naoštreni.. Ma, nikada, ali nikada u životu nisam video da Nikola priča na terenu! Nije on pričao sr*nja, nego o samoj utakmici! Nije se šalio, uopšte. Uopšte. Kao da je on imao nešto da dokaže, a on, pritom, najbolji košarkaš na svetu.

Bonus video:

01:06

Jokić pratio trku svog konja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.