RADONJIĆ BI TIM POTEZOM ŠOKIRAO SVE: Zvezda ima tajno oružje u džepu, cepa mrežice u serijama, da li će ga Dejo izvući?  (VIDEO)
Foto: Fonet

to niko ne očekuje

RADONJIĆ BI TIM POTEZOM ŠOKIRAO SVE: Zvezda ima tajno oružje u džepu, cepa mrežice u serijama, da li će ga Dejo izvući? (VIDEO)

Usled problema na poziciji organizatora igre, ali i umora koji je prisutan, možda bi trebalo pribeći nekim neočekivanim rešenjima
Objavljeno:

Crvena zvezda ima u poslednjih skoro pa mesec dana velikih problema na poziciji plejmejkera usled hronične povrede Stefana Jovića zbog čega je pitanje i koliko i da li će moći u nastavku sezone da pomogne timu.

Dejan Radonjić je do sada u njegovom odsustvu ulogu organizatora igre prepuštao Voltersu, i prinudno Dženkinsu i Guduriću.

foto: Dado Đilas

Međutim, posle serije od tri uzastopna poraza, crveno-beli su došli u deo sezone kada su im pobede neophodne, a naporan i pretežak ritam mečeva i raspored, ne popuštaju ni malo.

Zato je bitno i da igrači uspeju da sačuvaju što više energije za svaki naredni susret i sigurno da im je potrebno osveženje u timu, naročito na toj deficitarnoj poziciji plejmejkera.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.