Nurkić i Lilard vode Portland u plej-of, Lebron prestigao Šeka, ali Klivlend ne pamti gori mesec od povratka "Kralja"! (VIDEO)
Foto: Reuters

Nagetsi u problemu

Nurkić i Lilard vode Portland u plej-of, Lebron prestigao Šeka, ali Klivlend ne pamti gori mesec od povratka "Kralja"! (VIDEO)

Trejlblejzersi su posle impresivno odigranih poslednjih dva i po minuta slavili protiv Hjustona 117:107 i sada imaju meč i po prednosti u odnosu na Nagetse
Objavljeno: 08:44h

Portland nema nameru da se zaustavi i Denver je sada u gadnom problemu u borbi za osmo mesto na Zapadu koje vodi u plej-of.

Trejlblejzersi su posle impresivno odigranih poslednjih dva i po minuta slavili protiv Hjustona 117:107 i sada imaju meč i po prednosti u odnosu na Nagetse.

Do trijumfa ih je vodio udarni tandem Lilard - Nurkić. Dejmijen je postigao 31 poen i podelio 11 asistencija, a reprezentativac BiH je izbrojao do 19 uz 11 skokova. Po 17 poena su postigli Krabe i Harkls.

Hjuston je na ovom meču srušio rekord NBA lige po broju postignutih trojki u jednoj sezoni, pošto im je pogodak Džejmsa Hardena na kraju prve četvrtine iza linije 7,25 metara bio 1.078 ove godine. "Brada" je bio i najbolji u Roketsima sa 30 poena.

Lebron Džejms je prethodne noći prestigao Šakila O'Nila na 7. mestu liste najboljih košgetera svih vremena, ali mu je taj uspeh preseo, jer su Kavalirsi zabeležili novi poraz, ovog puta u Čikagu 99:93.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.