Zabrinjavajuća rečenica Radonjića o Joviću: Pokušaćemo da ga dobijemo makar za nešto do kraja sezone!
Foto: Dado Đilas

Raspored uzima danak

Zabrinjavajuća rečenica Radonjića o Joviću: Pokušaćemo da ga dobijemo makar za nešto do kraja sezone!

Trener crveno-belih ističe da plejmejker nije mogao da hoda posle meča u Podgorici
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je težak raspored glavni uzrok problema njegovih košarkaša, ali da će ekipa učiniti sve da pobedi Uniks u narednoj utakmici.

- Da je raspored bio drugačiji, naš učinak bi bio bolji. Nemoguće je imati očekivanja da svake sekunde budemo kao što smo bili, to je nemoguće. Od 19. januara nismo u sastavu koji može najviše. Ponekad je bio kompletan, ali to nije bila ta spremnost. Koliko je to utakmica, putovanja, psihološke potrošnje? Pa i ako promašimo neki šut nije za kritiku, a ni za paniku - rekao je Radonjić na konferenciji za novinare.

foto: Dado Đilas

RADONJIĆ POTVRDIO: Katastrofalne vesti za Zvezdu i navijače pred meč sa Uniksom!

Zvezda će u petak dočekati Uniks u pretposlednjem kolu Evrolige, u kom će imati priliku da se plasira ili olakša put u četvrtfinale. Radonjić je ponovio da je veoma ponosan na rezultate u Evroligi, bez obzira na to šta se dogodi u nastavku.

- Veoma sam ponosan sa svim što smo napravili ove sezone u Evroligi. Ima puno razloga za to. Bez obzira na ishod, želja je i maksimalna motivacija da savladamo Uniks. Za to je potrebno da igramo dobro, ne samo odbranu, već da budemo bolji i u napadačkom smislu od prošlih mečeva i sa našim navijačima zadovoljni završimo domaćinstvo u regularnom delu Evrolige - kazao je trener crveno-belih.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.