ŠPANCI JAVLJAJU: Mirotić otpisao 2 kluba, Zvezda je još u igri, ali...
Nikola Mirotić (desno), Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

odluka sve bliže

ŠPANCI JAVLJAJU: Mirotić otpisao 2 kluba, Zvezda je još u igri, ali...

"Mundo deportivo" podseća da Mirotić još ima nezavršena posla sa Barselonom koja mu duguje 22 miliona evra

Objavljeno:

Nikola Mirotić drži u neizvesnosti brojne evroligaše koji čekaju na njegovu odluku gde će nastaviti karijeru, a među njima su Crvena zvezda i Partizan.

Prema poslednjim navodima, crnogorsko-španski košarkaš će se odlučiti za Olimpiju Milano, ali katalonski dnevni list "Mundo deportivo" podseća da Mirotić još ima nezavršena posla sa Barselonom koja mu duguje 22 miliona evra za još dve sezone ugovora, ali prave dogovor da ga isplate manje.

Katalonski list precizira da taj dogovor još nije postignut i da je sve podređeno veoma složenim pregovorima između strana.

"Konačna brojka mogla bi da bude oko 15 ili 16 miliona evra, iako nijedna strana nije potvrdila da je blizu rešenja", navodi "Mundo deportivo".

Ali izvan ove prepreke, Mundo deportivo nema sumnju: „Ono što se čini sasvim jasnim je da će Mirotićeva sudbina biti u Armani Milanu“.

Španci su otpisali Panatinaikos i Olimpijakos koji su: „primili 'NE' od agenta igrača jer ne namerava da se preseli u Grčku sa porodicom“.

Monako i Crvena zvezda su i dalje u trci, ali, kako se zaključuje u članku: „Dobro obavešteni izvori juče su ukazali da Mirotić ima već definisan dogovor sa Armani Milanom”.

Bonus video:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.